×

Ne străduim să avem un site complet

Așa că informația pe care o cauți trebuie să fie deja pe el.

Citește textul paginilor atent și nu te grăbi când navighezi :)
Lucrurile bune se fac cu răbdare.

Dacă până la urmă nu o găsești, Click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.

Noutăți mai vechi

Noutățile "vechi" sunt mai jos, cele mai noi sunt pe homepage!

 • 22 decembrie 2015: Am lansat un programul de sărbători, "Fă-i cadou dansul". Click Aici pentru detalii și înscrieri!
 • 7 decembrie 2015: Au început înscrierile online pentru: 14-17 decembrie - Bootcamp Let's Dance cu Dansuri Populare Românești. Click aici pentru detalii și înscrieri!
 • 3 decembrie 2015: Programul grupelor de copii pentru 2016 este pe site. Click aici pentru a-l vedea!
 • 19 noiembrie 2015: Începând de azi comunitatea noastră este AICI...
 • 14 august 2015: Cu Sezonul 2015-2016 bătând la ușă, avem nevoie să ne mărim echipa cu doi instructori de dans. Mulțumim din inimă elevilor noștri care sunt tot timpul entuziaști să învețe lucruri noi și care, practic, au făcut acest lucru posibil. Click Aici pentru detalii despre Job!!
 • 13 august 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna august a fost câștigată de Florica S.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook! Click aici pentru a citi despre tombolă!
 • 10 iunie 2015: Carina și Bogdan, doi dintre mirii noștri frumoși și talentați au dansat la nunta lor pe Ed Sheeran - Thinking Out Loud. A fost un dans deosebit și foarte muncit. Le-a luat 12 lecții să-l învețe, dar a ieșit beton. Click AICI pentru a-l vedea!
 • 18 iunie 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna iunie a fost câștigată de Oana S.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook! Click aici pentru a citi despre tombolă!
 • 8 mai 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna mai a fost câștigată de Mihaela A.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook! Click aici pentru a citi despre tombolă!
 • 02 mai 2015: Avem un nou coleg, Vasilică. Poziția lui: Analizator de Miri! El va ajuta în mod Gratuit și On-Line pe toți cei care au nevoie de un Plan de Pregătire Personalizat pentru Dansul Mirilor. Click AICI să faci cunoștință cu el. Este o persoană foarte funny :))
 • 2 aprilie 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna aprilie a fost câștigată de Gabriel A.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook! Click aici pentru a citi despre tombolă!
 • 12 martie 2015: Săptămâna trecută am avut lecții deschise la grupele de copii 6-9 ani. AICI poți vedea cum s-a desfășurat lecția de grupa de intermediari.
 • 7 martie 2015: Yeeeyy! Am aniversat 12 ani de Let's Dance. Pozele de la party le poți vedea AICI!
 • 5 martie 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna februarie a fost câștigată de Andrei D.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook! Click aici pentru a citi despre tombolă!
 • 23 februarie 2015: Am tot predat dansuri populare în perioada aceasta. Ce a ieșit în două săptămâni poți vedea în acest video de la Lecțiile de Dansuri Populare!
 • 3 februarie 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna februarie a fost câștigată de Elena M.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook! Click aici pentru a citi despre tombolă!
 • 16 ianuarie 2015: Tombola abonaților la newsletter pe luna ianuarie a fost câștigată de Lacrămioara G.! Aici poți citi anunțul oficial de pe Facebook!
 • 8 Ianuarie 2015: Formăm 3 grupe noi: două grupe de adulți începători și o grupă de copii 9-15 ani. Click AICI pentru detalii și înscrieri - COPII! Click AICI pentru detalii și înscrieri - ADULȚI!

6 Ianuarie 2015: La mulți ani pe 2015! Ne întoarcem din vacanță. Grupele de Copii reîncep lecțiile în săptămâna 7-11 ianuarie. Grupele de Adulți reîncep lecțiile în săptămâna 12-16 ianuarie.

25 decembrie 2014: Crăciun Fericit și Sărbători Frumoase tuturor! Înainte de a pleca în vacanță am pus pe Facebook pozele și filmulețele de la serbările de final de an și de la ceremoniile de inmanare de diplome. A fost un an fantastic și Mulțumim din Inima elevilor noștri. Ei sunt Let's Dance.
Poze adulți: Grupa 1 | Grupa 2 | Grupa 4 și 5 | Grupa 3 Poze copii: Grupa 1 | Grupa 2 | Grupa 3 | Grupa 5 Filmulețe adulți: Grupa 1 | Grupa 3 | Filmulețe copii: Grupa 3

16 decembrie 2014:
Au apărut pe Facebook pozele din excursia la munte cu elevii noștri adulți. A fost super mega fun și abia așteptăm să mergem din nou. Click aici pentru a le vedea...

04 decembrie 2014:
Tombola abonaților la newsletter pe luna decembrie a fost câștigată de Cătălina M.! Click aici pentru a citi anunțul oficial pe Facebook! Click aici pentru a citi --> Detalii despre tombolă!

02 decembrie 2014:

Yeeeyyy! Mergem într-o nouă excursie la munte cu cursanții noștri adulți. Click aici pentru detalii și înscrieri...

09 noiembrie 2014:
În aceasta perioada formăm 3 grupe noi de începători: 2 grupe de adulți + o grupă de copii 6-9 ani. Pentru a vedea detalii despre aceste grupe click pe link-urile următoare. Înscrierile se fac online pe site-ul nostru. Click aici pentru secțiunea COPII! | Click aici pentru secțiunea ADULȚI!

04 noiembrie 2014:
Au apărut pe Facebook pozele din excursia la munte cu elevii noștri adulți. A fost super mega fun și abia așteptăm să mergem din nou. Click aici pentru a le vedea...

02 noiembrie 2014:
Tombola abonaților la newsletter pe luna noiembrie a fost câștigată de Alexandra G.! Click aici pentru a citi anunțul oficial pe Facebook! Click aici pentru a citi --> Detalii despre tombolă!

20 octombrie 2014:
La cererea cursanților noștri am făcut Tricouri Let's Dance pentru toată lumea. Click AICI pentru a le vedea și comanda unul!

16 octombrie 2014:
a) Am chemat un fotograf profesionist să ne facă poze la cursuri și iata ce a iesit:
- Poze Adulți: grupa roșie 2 începători
- Poze Copii: grupa 1 începători 6-9 ani | Poze grupa 2 începători 6-9 ani | Poze grupa 3 intermediari
b) 31 octombrie-2 noiembrie - mergem în excursie la munte cu elevii noștri adulți. Click aici pentru detalii și înscrieri! O să fie megafun. Uite AICI niște poze de data trecută când am fost!

02 octombrie 2014:
Tombola abonaților la newsletter pe luna octombrie a fost câștigată de Catalin T.! Click aici pentru a citi anunțul oficial pe Facebook!

12 septembrie 2014:
Am lansat platforma de cursuri de toamnă. Avem grupe noi-nouțe de copii și de adulți care te așteaptă să înveți să dansezi. Click aici pentru secțiunea COPII... | Click aici pentru secțiunea ADULȚI...

1 septembrie 2014:
În luna august am pregatit cu copiii un dans-poveste în cadrul programului Let's Dance Summer School. Click aici pentru a vedea poze de la serbarea cu parintii! Click aici pentru a vedea video cu dansul!

8 iulie 2014:
a) Tombola abonaților la newsletter pe luna iulie a fost câștigată de Alina B. ! Click aici pentru a vedea anunțul oficial pe Facebook-ul nostru.
b) Au apărut pozele cu copiii Let's Dance de la ultimul festival din sezonul 2013-2014. Click aici pentru a le vedea!

03 iunie 2014:
a)Au apărut pozele din excursia cursanților noștri adulți la Moeciu de Sus. Click aici pentru a le vedea!
b) Ieri a fost tombola lunară a abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.

Vezi aici... Premiul: un abonament pe o lună la cursurile noastre de începători(copii sau adulți).

25 mai 2014: Pe perioada verii (iunie, iulie și august) vom restrange activitatea de cursuri de grup cu adulții și ne vom concentra pe lecții private de dans pentru nunta. Vom păstra o singură grupa: Grupa Verde 1.
Cursurile pentru restul grupelor vor fi reluate în luna august 2014.

Atunci vom forma grupe noi și vom organiza înscrieri on-line.

Îți recomandăm să te abonezi la newsletter și noi te vom anunța prin email atunci când vom lansa platforma de cursuri pentru adulți din toamnă.

24 mai 2014: 3 grupe roșii de adulți au terminat modul de 3 luni. Pozele de la petrecerile de final de curs au apărut deja pe Facebook-ul nostru.
a) Poze grupa 2 - începători b) Poze grupa 4 - începători c) Poze grupa 5 - intermediari 1

21 mai 2014: Am fotografiat un curs obișnuit la grupa verde 1 de adulți începători. Click aici să vezi ce a iesit... :P

6 mai 2014:
a)
În perioada 30 mai - 1 iunie organizăm o nouă excursie la munte. Click aici pentru detalii și înscrieri.
b) Ieri a fost tombola lunară a abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.

Vezi aici... Premiul: un abonament pe o lună la cursurile noastre de începători.
Următoarea extragere este pe 2 iunie 2014. Abonează-te la newsletter pentru a participa și tu.

20 aprilie 2014: Echipa noastră îți dorește Paște Fericit! :) Să fii sanatos și să te bucuri de viața!
Dacă și tu dorești să ne urezi ceva, o poți face printr-un comment AICI...

11-13 aprilie 2014:
Am făcut o ieșire la munte cu elevii noștri adulți. Ne-am distrat de minune. Click aici pentru a vedea poze de la acest eveniment!

10 aprilie 2014:
Copiii noștri au dansat la sala Polivalenta, la festivalul Triumf. Click aici pentru a vedea poze de la acest eveniment!

25 martie 2014:
În perioada 11-13 aprilie organizăm o nouă excursie la munte pentru cursanții noștri adulți(actuali și fosti). Click aici pentru detalii și înscrieri.

18 martie 2014:
Pe data de 8 martie am aniversat 11 ani de existență, 11 ani în care am creat zambete și energie pozitivă prin lecțiile noastre de dans. Am făcut bineînțeles un mare party la sala în compania cursanților noștri.
Click aici pentru a vedea pozele de la party!

6 martie 2014:
Ieri a fost tombola lunară a abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.
Vezi aici... Premiul: un abonament pe o lună la cursurile noastre de începători. Următoarea extragere este pe 2 aprilie 2014. Abonează-te la newsletter pentru a participa și tu.

4 martie 2014:
Saptamana aceasta 2 grupe de începători-adulți încep modulul de 3 luni al grupei roșii. Nu mai avem locuri la grupa 2 (luni și miercuri 21:30-22:50). Mai avem 6 locuri la grupa 4 (marți și joi 19:30-20:50) Click aici pentru detalii și înscrieri la grupa 4...

5 februarie 2014:

Facem înscrieri pentru 2 grupe noi și Roșii de adulți-începători. Click aici pentru a afla detalii despre aceste grupe...

04 februarie 2014:
a) Ieri a fost tombola lunară abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.
Vezi aici...
b) Am format o grupă de intermediari 1. Program marți și joi(21:00-22:20). Cursurile vor începe pe data de 4 martie. Click aici pentru detalii și înscrieri la intermediari 1...
c) În următoarele zile vor începe înscrierile on-line pentru o nouă grupa roșie de începători cu program marți și joi (19:30-20:50). Cursurile vor începe pe 4 martie.

24 ianuarie 2014:
În perioada
7-9 februarie 2014 organizăm un nou week-end cu dans la munte. Click aici pentru detalii și înscrieri...

14 ianuarie 2014:

a) Ieri a fost tombola lunară abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.
Vezi aici, la descrierea pozei!
b) Am updatat galeria foto Let's Dance cu 5 noi albume rămase "restante" pe 2013. Click aici pentru a le vedea...

7 ianuarie 2014:
La mulți ani sărbătoriților zilei: Ion și Ioana :) Ne pregătim pentru revenirea din vacanță:
sâmbătă, 11 ianuarie, reîncep cursurile grupele de copii 6-9 ani week-end, iar de luni, 13 ianuarie, reîncep cursurile toate grupele noastre, atât adulți cât și copii.

25 decembrie 2013:
Echipa noastră îți dorește un Crăciun Fericit alături de cei dragi.

16 decembrie 2013:
Suntem în ultima săptămâna de cursuri pe 2014, săptămâna cu serbări pentru grupele de copii și party de Crăciun pentru grupele de adulți. Click aici pentru detalii despre party-ul adulților...

3 decembrie 2013:

Am lansat o campanie de ajutorare pentru copiii bolnavi de tuberculoză. Hai să le înveselim sărbătorile. Click aici pentru detalii...

28 noiembrie 2013: Ieri a fost tombola lunară abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.
Vezi aici, la descrierea pozei...

11 noiembrie 2013: Facem înscrieri pentru 2 grupe noi și ROSII de începători adulți. Click aici pentru a le vedea...

6 noiembrie 2013:

6-8 decembrie: O nouă excursie la munte. Sperăm să prindem zapadă de data aceasta. :) Click aici pentru detalii și înscrieri...

31 octombrie 2013: Ieri a fost tombola lunară abonaților la newsletter, iar câștigătorul a fost anunțat deja pe facebook-ul nostru.
Vezi aici, la descrierea pozei...

21 octombrie 2013:

Saptamana viitoare vom organiza o sesiune de cursuri de dans Gratuite pentru adulți începători în zilele de 29 octombrie și 1 noiembrie. Click aici pentru detalii și înscrieri...

15 octombrie 2013:

Saptamana aceasta avem Movie Night la sala. Vom viziona filmul: "Ballroom Dancer". Mai multe detalii aici...

7 octombrie 2013:
Mergem cu elevii noștri adulți în excursie la munte. 25-27 octombrie la Moeciu de Sus.
Click aici pentru detalii și înscrieri...

17 septembrie 2013:
Începând de luna aceasta vom organiza o
tombola lunară pentru abonații la newsletter. Premiul: un abonament la grupele noastre.
Află mai multe aici...

10 septembrie 2013:

Prima oferta a toamnei a venit. 20% discount la primul tău abonament, dacă le spui prietenilor tăi despre noi. Află mai multe aici...

3 septembrie 2013:

Am lansat grupele de cursanți de la Lujerului. Detalii despre cursurile pentru adulți aici... Detalii despre cursurile pentru copii aici...

12 august 2013:
Am început să mutam de pe siteul vechi review-urile primite de la foștii noștri miri. Doar câteva deocamdata. Restul urmează:
Mihaela și Liviu - 29 iunie 2013 - filmulet cu dansul de la nunta, poze și mini interviu
Alina și Marius - 11 iunie 2011 - 2 filmulețe cu dansul, poze și povestea dansului lor

Georgiana și Stefan - 8 iunie 2013 - poze și mini interviu
Cătălina și Alexandru - 15 iunie 2013 - poze și mini interviu

Am început să ținem acest jurnal al noutăților pe 31 octombrie 2013!

La cât mai multe noutăți! :)

TOP

În fiecare luni îți vom trimite un filmuleț cu un pas de dans explicat ca pentru oameni super începători.

Cu telefonul în brațe, cam 15 minute o să-ți ia să-l înveți.

Apoi ne dai mail și ne spui cum a fost!

Vrei să începi să dansezi imediat?

În fiecare luni de dimineață, îți vom trimite pe email un filmuleț care îți explică un pas de dans simplu.
Ceva ce poți învăța în 15 minute.

Vrei să începi să dansezi chiar acum?