Module de Intermediari pentru Cursurile de dans Online

/ / Anunțuri

Salutare, prieteni! Sorin de la Let’s Dance aici. Suntem la 4 luni și jumătate de la începutul pandemiei, mâine este 1 august și mă gândeam să vă aduc la zi cu ce mai facem la “dansuri”, la cursurile de grup.

Au trecut două săptămâni de când am reluat cursurile de dans în sală, în sediul nostru de la Gorjului și în acest moment 4 grupe de adulți începători (3 de dansuri latino și de societate și una de dansuri populare) și o grupă de copii începători își desfășoară activitatea acolo. Pe lângă ele, cele 5 Grupe de adulți din online și cele două grupe de copii din online își continuă activitatea în mod normal și ne bucurăm să vedem că reușim să aducem voie bună în casele oamenilor prin dans, chiar dacă nu locuim în același oraș.

Astăzi povestim detaliat despre aceste grupe, cele din mediul online: “în ce stadiu sunt? Ce dansuri se fac la ele? Cine le predă?” așa că citește cu atenție, poate una dintre ele ți se potrivește. Dacă tot ești aici vezi și articolul “Ce Așteptări să ai de la un Curs de Dans Online Live?” pe care l-am scris recent și care decantează beneficiile pentru care vin la cursurile online elevii noștri. Vezi și secțiunea de comentarii. O să afli exact opiniile lor.

Grupele de mai jos sunt grupe de intermediari și tu trebuie să mai fi făcut ceva cursuri de dans pentru a te putea înscrie la ele. Câte? Nu avem un răspuns exact pentru asta. Înscrie-te la una din grupele de mai jos și, la prima lecție care este gratuită, poți vedea dacă este o idee bună pentru tine să urmezi cursurile respective.

Grupa DLS 5 Online – intermediari 1 – marți și joi 20:00-21:00

Este o grupă la care facem dansuri latino și de societate. Au terminat ieri, 30 iulie, modulul de două luni de începători în care au învățat sala, cha cha cha, vals vienez, jive. Marți, 4 august, începem modulul de intermediari 1 și va fi cu salsa, jive, tango englezesc și bachata. Instructor Sorin R. Click Aici pentru înscrieri!

Uite un video de la primele lor cursuri:

Grupa SBK 2 Online – intermediari 1 PLUS – luni și miercuri 20:00-21:00

Este o grupă la care facem salsa și bachata (Kizomba foarte puțin, aproape deloc) care a început cursurile online ca o grupă de începători acum 4 luni. Luni, 3 august, facem cursul 33 împreună. Instructor: Sorin R. Click Aici pentru înscrieri!

Grupa SBK 3 Online – intermediari 2 – luni și miercuri 21:00-22:00

Este una dintre primele noastre grupe online. A început cursurile online ca o grupă de intermediari 1 acum 5 luni cu o parte dintre elevii care veneau la sală înainte de începerea pandemie. Luni, 3 august, facem cursul 38 împreună. La fel ca și la SBK 2 Online facem multă salsa și bachata. Kizomba mai rar. Instructori: Sorin R. și Ana-Maria P.
Click Aici pentru înscrieri!

Grupa DLS 4 Online – intermediari 1 PLUS – marți și joi 18:50-19:50

Este o grupă de dansuri latino și de societate care și-a început activitatea pe 14 aprilie ca o grupă de începători și care, marți, 4 august ajunge la cursul 33. În primele două luni au învățat salsa, cha cha cha, jive, vals vienez. În lunile 3 și 4 am făcut cu ei salsa, cha cha cha, tango englezesc și rumba. În lunile 5 și 6 adică cele care încep de marți 4 august, vom face vals lent, bachata, tango englezesc și rumba. Instructor: Cristian S.
Click Aici pentru detalii și înscrieri!

Grupa DLS 5 Online – intermediari 2 – marți și joi 19:55-20:55

Este o grupă care a început cursurile imediat ce am intrat în starea de urgență. Facem de 5 luni cu ei. Și aici facem prin rotație cam toate dansurile: rumba, samba, salsa, vals, tango argentian, tango englezesc, quickstep, cha cha cha, jive, rock’n’roll, bachata etc. Instructor: Cristian S.
Click Aici pentru detalii și înscrieri!

Dacă vreuna dintre grupele acestea îți “face cu ochiul”, te invităm să faci o înscriere online.

Ultimele articole

Ce zice comunitatea?

  1. Buna ziua. Aveti in plan sa redeschideti cursurile life, poate pentfu seniori vaccinati? Poate ceva in aer liber?

Meniul Blog-ului

Este rândul tău: Lasă chiar acum un comentariu legat de ce ai citit mai sus! A fost clar? A fost util? Ai întrebări?

Leave a Reply