×

Ne străduim să avem un site complet

Așa că informația pe care o cauți trebuie să fie deja pe el.

Citește textul paginilor atent și nu te grăbi când navighezi :)
Lucrurile bune se fac cu răbdare.

Dacă până la urmă nu o găsești, Click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.

Sorin Rădan - Fondator, Manager și Antrenor Let's Dance

Experiență

A predat prima lui lectie de dans pe 8 martie 2003, iar în ultimii 15 ani a avut câteva mii bune de cursanți. Poate preda cu succes atat copiilor cât și adulților, atat la nivel de initiere cât și la nivel competitional.
Pentru ca Let's Dance este o scoala care se adresează persoanelor care fac dans de plăcere, Sorin este specializat în a lucra cu categoria: "Eu am două picioare stangi, nu cred ca voi învăța să dansez vreodata!" :)

Pregătire academică

În dans: Este antrenor cu specializarea dans sportiv absolvent al Școlii Nationale de Antrenori și instructor de dans sportiv cu gradul 1 atestat de Federația Română de Dans.
În afara dansului: A absolvit Colegiului National Barbu Stirbei din Calarasi intr-o clasa cu profil matematica-informatica. Din clasa a 5-a până în a 12-a a fost un participant constant al olimpiadelor nationale de Fizica și Informatica. Este inginer diplomat absolvent al Universitatii Ecologice București.

Dezvoltare multilaterală

Desi este specializat în cele 10 dansuri sportive: samba, cha cha cha, rumba, jive, paso doble, vals lent, vals vienez, tango, quickstep, slow foxtrot
Sorin preda cu succes și: salsa, tango argentinian, bachata, merengue, rueda de casino, dansuri de grup, dansuri disco, sirtaki sau dansuri populare românești.

Viața de sportiv

Atletism de performanța între 7 și 11 ani, fotbal de performanța între 12 și 19 ani, ajungand să joace un an și la Dinamo București și dans sportiv de performanță de la 20 ani până la 30 de ani.

TOP

Vrei să te anunțăm prin email atunci când lansăm cursuri noi?