Grupele de Copii au Sărbătorit Halloween-ul cu Costume Superbe

/ / Copii

Salutare, prieteni 🙂 Sorin de la Let’s Dance aici, blogger-ul de serviciu la dispoziția voastră.

Este 30 octombrie 2020 și colega mea Ana Maria care are în grijă grupele noastre de copii a fost super ocupată săptămâna aceasta. Cum așa?

Îmi spusese la începutul lunii că nu o să facem o petrecere mare de Halloween cu toți copii ca anul trecut din cauza măsurilor de prevenție Covid-19, dar că știe că pentru copii Halloween-ul este o sărbătoare importantă, așa că o să facă o petrecere de Halloween la fiecare grupă. I-am zis

Bună idee, Ana. Organizează-te așa cum crezi tu. Firma te ajută cu finanțele logisticii.

și apoi m-am luat cu alte treburi.

Sincer să vă spun, eu uitasem că este Halloween săptămâna asta, dar când am ajuns miercuri la sală am găsit locul schimbat și plin de copii costumați. M-a impresionat. Eram ceva de genul: Whaattt! Ce tareee! Ce frumos este decorat!

Ana, cu energie ei debordantă, s-a dus, a cumpărat pânze de păianjen, mâini de zombies, păienjeni și alte lucruri specifice pentru Halloween, apoi a decorat sala, totul ca cele 3 grupe de copii ai ei să aibă parte de o experiență plăcută.

Și, prieteni, din pozele de mai jos puteți vedea că efortul ei i-a făcut pe copii să se bucure așa cum trebuie de ziua respectivă.

Bună treabă, Ana 🙂 Echipa noastră este mândră de tine! Felicitări!

Încă un lucru de menționat: ne-au plăcut mult costumațiile copiilor. Profi, nu glumă. Câtă inventivitate și cât de bine jucau rolul personajului în care erau deghizați.

Galeria Foto

Ultimele articole

Ce zice comunitatea?

Meniul Blog-ului

Este rândul tău: Lasă chiar acum un comentariu legat de ce ai citit mai sus! A fost clar? A fost util? Ai întrebări?

Leave a Reply