×

Dacă nu găsești ce cauți

Sună-ne pe 0721.298.160 sau click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.
Home » Dansul Mirilor » Topuri de melodii

Topuri de Melodii pentru Dansul Mirilor

Dacă ești pe fugă și nu ai timp să explorezi cele peste 700 de melodii din Centru de Melodii recomandate pentru dansul mirilor, topurile sunt un loc excelent de început în alegerea melodiei perfecte pentru voi!

Când auzi "vals" te gândești la bunica, la arii de operă și Strauss? Uite niște melodii care o să-ți schimbe viziunea. La nunta ta poți dansa "bătrânul" vals pe o melodie modernă!

Vrei să deschizi nunta cu o melodie românească, dar care să nu fie vals! Atunci aruncă o privire aici!

Adică melodii compuse și interpretate de maeștri ai valsului: Johann Strauss, Andre Rieu, Eugen Doga etc.! Piese care au acel iz original de operă clasică.

Lucrăm cu miri pentru primul dans de 16 ani și cele mai întâlnite Valsuri Vieneze le-am strâns în acest top! Cu o piesă de aici nu ai cum să dai greș. Sunt pur și simplu superbe!

Veți dansa un Vals Românesc la dansul mirilor? Uite o selecție perfectă pentru o nuntă trandițională: un top de valsuri vieneze românești!

Motive pentru a dansa pe o melodie românească vintage, adică mai veche? Îți place mesajul piesei sau iz-ul ei din alte timpuri. Poate nunta ta are o temă tradițională sau a anilor 70, 80 sau poate vrei ca melodia voastră să-i facă pe părinții și bunicii voștri să tremure de emoție, fiind o piesă din tinerețea lor. Melodiile acestea au făcut "ravagii" la vremea respectivă.

Leave a Reply

Resurse utile pentru miri

TOP

În fiecare luni îți vom trimite un filmuleț cu un pas de dans explicat ca pentru oameni super începători.

Înscrie-te mai jos ca să știm unde-l trimitem.

Vrei să începi să dansezi imediat?

În fiecare luni îți vom trimite pe email un filmuleț care îți explică un pas de dans simplu.
Ceva ce poți învăța în 15 minute.

Primești deja filmulețul dansant de luni?