×

Dacă nu găsești ce cauți

Sună-ne pe 0747.992.343 sau click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.
Home » Dansul Mirilor » 5 Pași pentru un Dans Perfect

Nunțile memorabile se plănuiesc și pregătesc din timp!

01

Conștientizează

Conștientizează că pentru a fi cu adevărat "în formă" pe ringul de dans în seara nunții, voi trebuie să învățați mai multe dansuri. Dansul mirilor este doar o parte din "problemă" și el rezolvă doar prima parte a serii. Dar cu restul petrecerii ce faci?
02

Decide dansurile utile pentru voi

Ele se decid în funcție de melodiile care se vor pune la nuntă. Se pun populare? Învățați dansuri populare. Se pun melodii lente? Învățați dansuri lente. Se pune rock'n'roll? Învățați rock'n'roll. Logic, nu-i așa? Cine știe ce melodii se vor pune? Voi și Dj-ul, nu? Cereți-i un playlist organizat pe genuri!
03

Apelează la profesioniști, nu la Youtube

Adică la o școală de dans pe care ai ales-o cu atenție și care este recunoscută pentru modul în care lucrează cu oamenii începători. Nu o alege doar după locație pentru că asta te poate duce spre o experiență neplăcută. Nu toți oamenii care știu să danseze, pot fi și profesori buni. Citește AICI să afli cum selectezi această școală! Click AICI pentru a vedea "De ce este o idee proastă să înveți de pe Youtube?"
04

Fă rezervările lecțiilor din timp

Cât de din timp? Asta depinde mult de așteptările pe care le ai legate de dans. Cu minim 3-4 luni înainte de nuntă este un răspuns bun pentru majoritatea mirilor, cu 5-6 luni înainte de nuntă ar fi ideal. Nu amâna momentul efectuării rezervării! Locurile disponibile la școlile de dans bune se ocupă foarte rapid.
05

Începe pregătirea dansurilor din timp

"Nu ne apucăm de dans acum, pentru că uităm până la nuntă!" este un mit (sau o scuză, depinde de cum privești problema) care i-a dus pe mulți în situația de a se pregăti de dansul de la nuntă în condiții stresante pe ultima sută de metri. Cum să uiți? Dar nu ai telefon? Nu poți filma pașii și, din când în când, să-i repeți pentru fixare? Cum să fie o idee greșită să te apuci de pregătire din timp? Bașca că mai faci și niște mișcare cu ocazia asta! Da, mișcare. Chestia aia care îți aduce sănătate și well beeing, dar pentru care nu găsești timp niciodată!

Care sunt dansurile de care ai nevoie pentru o nuntă perfectă?

Dansul Mirilor

Dansul Mirilor este o piesă fundamentală a puzzle-ului și AICI am scris "Cele mai importante 7 De Ce-uri" pentru existența lui la nunta voastră.

Învățați să dansați românește

Adică dansurile populare generale pe care le veți dansa cu toată lumea, dar și dansurile populare specifice unei anumite zone. Acestea sunt un mod excelent de a vă impresiona rudele de acolo. De exemplu: în Oltenia, hora nu se joacă ca la București.

Învățați dansuri în doi

În special, dansuri slow pe melodii lente. Sunt doar câțiva pași de învățat aici, dar care fac o diferență majoră în modul vostru de prezentare pe ring la nuntă. După asta ar fi util de știut și ceva pași de dans latino, un vals, un tango, un rock'n'roll. Nu coregrafii întregi, bineînțeles, ci câțiva pași cu care să jonglați pe ring de-a lungul unei melodii.

Învățați dansurile de petrecere

Învățați dansurile de grup de petrecere: meneaito, macarena, dansul pinguinului și altele! Dacă se pun să fiți pregătiți.

Planul de pregătire perfect?

Nu există așa ceva, dar o abordare sănătoasă spune că:

Cu 6 luni înainte de nuntă

01

Începeți un curs de dansuri populare pentru adulți de două luni pentru a învăța dansurile populare uzuale.

Cu 4 luni înainte de nuntă

02

Începeți un curs de dansuri în doi pentru a învăța să dansați în cuplu pe o varietate cât mai mare de melodii. Urmați acest curs minim două luni.

Cu 3 luni înainte de nuntă

03

Începeți pregătirea pentru dansul mirilor prin lecții private pentru nuntă alegând pachetul GOLD.

Uite cum economisești bani

04

Numărul total de lecții al planului este 42: 32 de lecții de grup + 10 lecții private. Investiția voastră pentru ele este de 2.400 RON! Pe de altă parte, dacă ați face 42 de lecții private, ele ar costa 4.200 RON. Deci ce o să-ți cumperi cu cei 1.800 RON economisiți?

Mai aveți mai puțin de 6 luni până la nuntă?

Întreabă-ne la letsdance@letsdance.ro care este cea mai bună abordare pentru voi.

De ce este o idee proastă să înveți de pe Youtube? Vezi VIDEO!

Resurse utile pentru miri

Este rândul tău: Lasă chiar acum un comentariu legat de ce ai citit mai sus! A fost clar? A fost util? Ai întrebări?

Leave a Reply

TOP

În fiecare luni îți vom trimite un filmuleț cu un pas de dans explicat ca pentru oameni super începători.

Înscrie-te mai jos ca să știm unde-l trimitem.

Vrei să începi să dansezi imediat?

În fiecare luni îți vom trimite pe email un filmuleț care îți explică un pas de dans simplu.
Ceva ce poți învăța în 15 minute.

Primești deja filmulețul dansant de luni?