×

Ne străduim să avem un site complet

Așa că informația pe care o cauți trebuie să fie deja pe el.

Citește textul paginilor atent și nu te grăbi când navighezi :)
Lucrurile bune se fac cu răbdare.

Dacă până la urmă nu o găsești, Click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.

Vrei să te anunțăm prin email atunci când formăm grupe noi de începători?

Întrebări frecvente... de la adulți adunate!

Înscrierile la cursurile noastre se fac DOAR online. Fiecare curs Let's Dance are pagina lui pe site, pagina pe care scrie TOT ce trebuie să știi despre el: program, preț, dansuri studiate etc. Tot pe pagina cursului găsești și formularul pe care trebuie să-l completezi pentru a te înscrie.

Toate cursurile pe care le ținem în acest moment sunt listate AICI!

Desigur.

Prima lecție a fost și va fi tot timpul gratuită la noi.

Așa că, dacă vrei să vii și tu la dansuri, dar nu știi dacă o să-ți placă, urmează procedurile de înscriere și vino să participi la o primă lecție test să vezi ce facem noi aici.

Dacă îți place ce vezi, rămâi! Dacă nu, NU! Financiar nu vei pierde nimic!

De notat: Dacă, după prima lecție, decizi să te înscrii, aceasta va face parte din abonamentul pe care o să ți-l faci.

Conceptul de curs verde se aplică DOAR grupelor noastre de dansuri de societate. Sunt multe de spus, așa că am făcut o pagină separată care explică exact ce (și cum) se întâmplă lucrurile la un curs verde. Click aici pentru a afla: "Conceptul de curs Verde explicat"

Vom face multă mișcare, deci îți recomandăm să vii îmbrăcat în lucruri care să permită asta cu lejeritate: trening, tricou, șort, egări etc.

Încălțămintea trebuie să fie light, dar să stea fix pe picior în timp ce te miști. O pereche de adidași comozi, de exemplu. Nu bocanci, nu cizme și nu sandale.

Apoi, mai ai nevoie de:

Încălțăminte de schimb curată(obligatoriu).  Pentru că ținem să avem un parchet impecabil, nu ți se va permite accesul în sală dacă vii cu încălțămintea de stradă.

Recomandat: Tricou de schimb. Unul sau mai multe. Vom face mișcare și foarte probabil vei transpira. Majoritatea dansurilor se desfășoară în pereche și vei fi atins de cei cu care vei dansa. Dacă tu ești leoarcă de transpirație va fi neplăcut, atât pentru tine, cât și pentru ei.

Recomandat: Apă pentru rehidratare.

Recomandat: Un prosop cu care să te ștergi de transpirație.

"Când dansul va deveni pentru tine o activitate pe termen lung, îți recomandăm să îți achiziționezi încălțăminte specială pentru dans, adică săndăluțe pentru fete sau pantofi pentru băieți. 

Sau... îți poți lua o pereche de adidași de antrenament speciali pentru dans care, de obicei, sunt unisex."

Fiecare grupă Let's Dance are un program de cursuri, de obicei de două ori pe săptămână.

Pe lângă acest program, pentru o parte din cursurile noastre, noi oferim GRATUIT elevilor noștri posibilitatea de a veni încă o dată, adică a treia oară în fiecare săptămână la sală pentru a-și exersa pașii de dans.

Asta înseamnă Practice și deși este OPȚIONAL, Practice-ul este un mod excelent de a-ți fixa cunoștințele acumulate la cursuri. Fără dubii îți spunem că cine vine la practice învață să danseze mai repede.

Programul de Practice este în funcție de tipul grupei tale:
Dansuri de societate - Duminică  18:00-19:00

"Se pune muzică, se danseză și poți socializa cu ceilalți elevi Let's Dance. Practice-ul este gândit ca un mini party."

Un profesor de dans va fi prezent la sală în timpul Practice-ului, însă rolul lui este doar de a pune muzică. Reține că Practice-ul nu este un curs.

Înainte de a veni la Practice îți recomandăm să citești și articolul "De Ce să Exersezi Pașii de Dans?" și "Cum Să ai un Practice de Succes?"

Uite un video în care dansăm Vals Lent și Salsa și uite și un Filmuleț cu Dansuri Populare, ambele de la Practice! Sunt elocvente pentru ce se întâmplă acolo!

Dansuri populare românești

Vals Lent și Salsa la Practice

O grupă Let's Dance are între 10 și 20 de cursanți. Ținem la calitatea cursurilor noastre și aceste limite au fost decise în așa fel încât să nu fie aglomerat în sală și fiecare elev să beneficieze de atenția necesară din partea profesorilor.

Da și Nu. La unele grupe solicităm înscriere cu partener(ă). La altele, nu. De obicei la grupele de intermediari, avansați solicităm ca să se înscrie numai perechi de cursanți.

Majoritatea cursanților noștri au între 22 și 35 de ani, media de vârstă fiind undeva pe la 30 de ani. Evident că printre ei sunt și persoane care au 16 ani sau chiar 45 de ani.

Noi predăm următoarele dansuri:

A) dansuri sportive latino: samba, rumba, cha cha cha, paso doble, jive.

B) dansuri sportive standard: vals lent, vals vienez, tango englezesc, quickstep, foxtrot.

C) dansuri latino de club: salsa, bachata, kizomba, merengue, tango argentinian, rueda de casino.

D) dansuri populare românești: horă, sârbă, brașoveanca, 7 pași, cadâneasca, sârba studenților, ofițereasca, jiana etc.

E) alte dansuri: east coast swing, rock'n'roll, jitterbug, dansuri grecești (sirtaki), american style foxtrot.

Nu te aștepta să întâlnești toate dansurile de mai sus la o singură grupă.

Fiecare grupă Let's Dance are specificul și dansurile ei, iar aceste informații le poți afla doar de pe pagina grupei. CLICK AICI să vezi toate grupele de adulți Let's Dance!

Dacă te regăsești într-una din situațiile de mai jos, atunci DA, cursurile noastre se potrivesc nevoilor tale.

A) Vrei să abordezi cu succes toate evenimentele sociale din viața ta care implică dans: petreceri, nunți, ieșiri în cluburi latino (de salsa, bachata, kizomba), mers la milongi (petreceri cu tango argentinian) etc.!

B) În curând vei fi mire sau mireasă și vrei să dansezi toată noaptea nunții.

C) Vrei să te deconectezi/relaxezi activ după o zi lungă de muncă.

D) Vrei să cunoști oameni noi cu care să împarți o pasiune comună: dansul, cu care să mergi la party-uri și în excursii cu dans.

E) Vrei să faci sport într-un mod plăcut, folosind mișcări cât mai variate pentru a nu te plictisi (cum poți ajunge să te plictisesti la o sală obișnuită de aerobic/fitness).

F) Vrei să slăbești sau să-ți menții silueta și cauți o activitate care să ajute dieta alimentară pe care o ții.


"Caracterul predării lecțiilor este unul Social, asta înseamnă că învatarea pașilor de dans se face într-un mod fun și relaxat, fară a avea ca intenție pregătirea pentru competiții."

 

Citește aici și alte "Motive Obiective pentru care ar trebui Să Înveți să Dansezi ca Adult"!

TOP