×

Ne străduim să avem un site complet

Așa că informația pe care o cauți trebuie să fie deja pe el.

Citește textul paginilor atent și nu te grăbi când navighezi :)
Lucrurile bune se fac cu răbdare.

Dacă până la urmă nu o găsești, Click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.
Home » Cursuri de dans » Adulți » Dansuri Latino și de Societate - C5

Acesta este un curs de dans pentru începători cu o durată nelimitată

Când se ține cursul?

Lecții: Marți și Joi 19:45-20:55
Practice Party: Duminică 20:00-21:30
*participarea la Practice Party este recomandată, dar opțională

Ce se întâmplă dacă nu poți ajunge la toate lecțiile?

Chiar dacă nu vei ajunge la toate lecțiile, nu vei pierde nimic, pentru că acest curs vine cu suport video, adică îți vom da filmați toți pașii pe care îi facem și tu o să ai după ce să recuperezi acasă în cazul în care uneori lipsești!

Unde se țin lecțiile?

La Gorjului Studio, în Militari, sector 6, bulevardul Iuliu Maniu, nr. 140-142. Click AICI pentru a vedea locația pe hartă!

Cât costă cursul?

Ai 4 opțiuni de abonament:
- DLS 8 - 200 RON/lună pentru 8 lecții (25 RON/lecție)
- DLS 16 - 350 RON/două luni pentru 16 lecții (22 RON/lecție)
- DLS 32 - 610 RON/4 luni pentru 32 de lecții (19 RON/lectie)
*pentru elevi și studenți DLS 8 costă 160 RON (20 RON/lectie)

Abonamentele de mai sus sunt per grupă, însă dacă vrei să vii la oricare dintre grupele noastre de începători (de latino, dansuri populare, de societate) ai opțiunea: DLS FULL - 300 RON/lună

Click AICI pentru a afla "Ce includ aceste abonamente?"

Ce dansuri te vom învăța?

Latino: Salsa, Cha Cha Cha, Bachata, Jive
Ballroom: Vals Lent, Vals Vienez, Tango Englezesc

Vezi întrebarea frecventă "Cum vor fi predate dansurile și de ce?" de mai jos pentru a înțelege mai multe.

Este o grupă foarte flexibilă

Adică te poți înscrie oricând și poți lua "pauză" de la cursuri când situația o cere, ca apoi să revii la lecții. Bineînțeles, toate acestea în limita locurilor disponibile.

Uite câteva video-uri din sala de dans

Elevii noștri sunt oameni ca și tine: corporatiști, studenți, manageri, electricieni, profesori, educatoare de grădiniță, avocați, asistent manageri, antreprenori, profesori universitari, instalatori, marketeri, it-ști etc.

De la lecțiile de Salsa

De la lecțiile de Quickstep

De la lecțiile de dans popular

Ce spun elevii noștri despre noi?

Întrebări frecvente

Da.

Pentru a beneficia de prima lecție gratuită, completează formularul de înscriere de mai jos și la opțiunea de plată selectează "Vreau să plătesc la prima oră de curs"

Dacă o să faci asta, noi o să știm că tu dorești să beneficiezi de prima lecție gratuită și abia la finalul ei să alegi dacă te înscrii la curs sau nu!

Excepție: Dacă, pentru a fi sigur de locul tău la curs, alegi să-l plătești prin transfer bancar înainte de începerea lui, înseamnă că ești convins de calitatea serviciilor noastre și că renunți benevol la opțiunea de "Prima oră de curs Gratuită". Află mai multe despre această oportunitate în secțiunea "Vreau să mă înscriu chiar acum! Cum fac?"

Acest curs durează cât dorești tu să dureze! Tu decizi când vrei să mergi o grupă de intermediari, asta, bineînțeles, cu avizul profesorului de curs.

Dansurile vor fi predate prin rotație cu recapitulări frecvente ale noțiunilor predate pentru ca tu să dezvolți abilitatea de a le dansa relaxat, fără a te concentra foarte tare.

Dacă nu ai mai dansat până acum, recomandarea echipei noastre este să petreci minim 6 luni la această grupă pentru a primi maximul pe care ea ți-l poate oferi.

Pentru că am gândit-o ca o "poartă" de intrare în lumea dansului, am ales dansurile ei pentru gradul de aplicabilitate mare pe care îl au și pentru că sunt genul de dansuri care stabilesc o bază tehnică solidă și versatilă pentru învățarea, într-o etapă ulterioară, a altor dansuri.

Nu.

Nu am gândit acest curs ca o activitate în care "alergăm după pași" să vedem câte dansuri putem preda în 30 de zile.

Nu are valoare acest mod de lucru pentru că dacă nu o să și fixezi ce înveți, vei uita tot la o lună după ce întrerupi cursurile.

Într-o lună vei învăța o parte dintre dansuri, în timp ce, tot în luna respectivă, revenim și asupra altor dansuri predate anterior.

Așa cum am scris mai sus, dacă ești începător absolut, programează-ți 5-6 luni la acest curs pentru a obține maxim din el.

Păi... la nivel mondial, nu se întâmplă mare lucru, însă dacă lipsești la cursuri îți încetinești procesul de evoluție în lumea dansului, pierzi noțiuni și pierzi oportunități de a lucra la skill-ul tău de a dansa.

Bineînțeles că poți folosi filmulețele cursului pentru a învăța acasă ce au făcut colegii tăi la curs, este "better that nothing", dar asta nu se va compara niciodată cu un curs făcut la sală la grupa ta cu profesor de dans.

Da! Pentru a te înscrie completează formularul de mai jos.

Dacă avem locuri te vom chema la cursuri imediat. Dacă nu, te vom pune pe o listă de așteptare și când se eliberează un loc te vom invita la cursuri.

Vezi că în formular te vom întreba "Cum dorești să plătești cursul?" și aici ai două opțiuni:

a) Vreau să plătesc acum
b) Vreau să plătesc la prima oră de curs

Ce se întâmplă dacă alegi să plătești cursul imediat?

Avantaje:
- dacă avem locuri libere, din momentul plății, locul tău la curs este REZERVAT 100%, blocat, garantat și imposibil de pierdut.
- dacă există listă de așteptare pentru curs și mai multe persoane trecute pe ea, tu vei avea prioritate în fața celor care au ales să plătească la prima lecție.

Dezavantaje:
- nu beneficiezi de opțiunea "prima lecție gratuită"
- dacă nu mai poți veni la curs, pierzi banii pe care i-ai plătit (trebuie să fii disponibil pentru a începe cursurile în maxim o săptămână de la înscrierea online)

Ce se întâmplă dacă alegi să plătești cursul la prima lecție a modulului?

Avantaje:
- beneficiezi de prima lecție gratuită, adică poți alege la finalul ei dacă vii la tot cursul sau doar la prima lecție

Dezavantaje:
- locul tău NU este rezervat
- dacă "prinzi" lista de așteptare pentru cursurile grupei și tot apar persoane care aleg să plătească cursul imediat după înscrierea online, înscrierile lor vor avea prioritate în fața înscrierii tale, și, astfel, există posibilitatea ca timpul petrecut de tine pe lista de așteptare să fie destul de mare.

Nu, nu este obligatoriu. Poți să alegi să faci asta pentru a avea prioritate la înscriere în fața celor care aleg plata la prima lecție.

În cazul acesta îți recomandăm să te abonezi la Scrisorica lui Mihăiță, adică serviciul nostru de newsletter. Dacă faci asta, noi te vom notifica pe email atunci când avem locuri libere, dar și când lansăm cursuri noi. Click AICI pentru a te abona!

Nu.

La acest curs nu ai nevoie de partener(ă) de dans pentru înscriere.

Evident că numărul de fete nu va fi tot timpul egal cu numărul băieților (de obicei este mai mare), însă noi dorim ca toți elevii noștri să exerseze pașii și în pereche, așa că am pus la punct un Sistem de Rotație al Partenerilor de Dans.

Ce însemnă asta?

Asta înseamnă ca, la o lecție, toată lumea va ajunge să danseze cu toată lumea! În timpul cursului, la indicația profesorului, membrii grupei vor schimba între ei partenerii de dans.

Sistemul de rotație este foarte util în procesul de învățare!

Îți formează și dezvoltă abilitatea de dansa cu diverși parteneri/partenere de dans și este și un mod excelent de a-ți cunoaște colegii de grupă.

Noi recomandăm tuturor elevilor noștri să facă parte din sistemul de rotație, dar îi înțelegem pe cei care, din motive personale, nu doresc acest lucru.

Da, există!

Noi ținem legătura cu elevii noștri și în afara cursurilor!

Credem în a fi pentru ei mai mult decât un curs de dans și cu o parte din ei (cei cu care doresc asta), ieșim în oraș, mergem la karaoke, mergem pe munte, la boardgames, la laser tag, patinoar, în excursii etc

Online ținem legătura într-un grup privat de pe Facebook, grup creat EXCLUSIV pentru cursanții noștri și grup în care te vom invita și pe tine atunci când o să ne fii elev!

BTW: Până să ne mutăm pe Facebook viața comunității Let's Dance a fost pe forumul Let's Dance! Click AICI pentru a-l vedea! Are un conținut foarte bogat în informații și experiențe!

Te invităm să ne vizitezi și pagina oficială de FacebookClick AICI să o vezi!

Acolo, în secțiunea Albume Foto, poți vedea o grămadă de poze din lumea Let's Dance, iar în Secțiunea Video poți vedea filmulețe de la activitățile noastre.

Te vor ajuta să-ți faci o idee completă despre noi.

Ceva cool. Click AICI pentru a afla!

Vrei să te anunțăm prin email atunci când lansăm cursuri noi?

Pentru a te înscrie, completează formularul

TOP

Vrei să te anunțăm pe mail când lansăm un curs nou?

Trimitem cam 2-3 mail-uri pe lună. No SPAM!