Cum se întâmplă Nunțile și Dansul Mirilor în vremea pandemie?

/ / Diverse

Când scriem aceste rânduri, legea prevenției virusului Covid-19 spune că evenimentele private(nunți, petreceri, botezuri) în aer liber pot fi făcute cu maxim 50 de participați, iar cele indoor cu maxim 20 de persoane.

Evident nu sunt condițiile ideale pentru nunta cuiva care are mulți prieteni, însă, nunțile se întâmplă chiar și așa. Cele 15 perechi cu care lucrăm în acest moment pentru dansul mirilor vor avea o nuntă în aer liber și noi știm din “prima linie” cum sunt lucrurile.

Unii au găsit și avantaje în set-up-ul restrâns. Am râs cu poftă recent la o lecție de nuntă cu doi miri când ea i-a zis lui: “Vezi: cu restricțiile astea nu trebuie să-i explicăm mătușii Georgeta de ce nu o invităm.”. Ei se bucurau că vor avea o petrecere restrânsă, doar cu prietenii foarte apropiați.

Așa că atunci când ne-au sunat cei de la Antena1(mulțumim Georgiana Ion pentru invitație) să partipăm la filmarea unui material care vorbește de acest subiect, nu am ezitat nicio secundă.

Filmarea a fost la Infinity Garden Events lângă Comana, Giurgiu la 30 minute de București. Interviul a fost mai lung și dansul a fost mai lung, dar na… știi cum e la tv. Ei taie chestii ca să câștige timp. Pentru noi a fost oricum o amintire frumoasă.

Așa cum poți vedea în clip, saloanele de evenimente s-au adaptat restricțiilor și au făcut pregătirile necesare ca evenimentele desfășurate în aer liber să curgă lin și plăcut.

Și noi, ca școala de dans, ne-am adaptat și, în afară de lecțiile la sală, putem oferi și lecții pentru miri online.

Personal, noi nu credem că dansul mirilor se va desfășura direct în iarbă așa cum apare în clip pentru că apar niște dificultăți care pot fi ușor evitate cu un ring de dans mobil sau cu schimbarea locație dansului lângă piscina locației, dar am acceptat să dansăm acolo pentru a ilustra mai bine ideea de nuntă în natură.

Știrea este în video-ul de mai jos

Ultimele articole

Ce zice comunitatea?

Meniul Blog-ului

Este rândul tău: Lasă chiar acum un comentariu legat de ce ai citit mai sus! A fost clar? A fost util? Ai întrebări?

Leave a Reply