Vineri exersăm Bachata în club | Comunitatea Let's Dance

Vineri exersăm Bachata în club

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
Salutare, națiune

Așa cum am discutat ieri la cursuri, vineri de la 23:30 mergem să dansăm în Club Latin Dance.

Clubul se află în spatele magazinului Cocor, pe str. Bărăției, nr. 33, lângă Music Club.

Dacă vrei să vii și tu scrie un răspuns la acest subiect cu

"Și eu vreau să dansez Bachata pe 24 iunie."

Trebuie să știu câți suntem pentru a ști câte locuri să rezerv.

Poți veni și cu prieteni non-dansatori dacă dorești, dar vezi că ei, neștiind pașii, după vreo 30 minute de privit vor vrea să plece în alt club... și probabil asta o să te oblige și pe tine să mergi cu ei.

O zi frumoasă zambet

P.S.: Citește articolul pregătitor Vei merge pentru Prima Dată într-un Club de Salsa? Uite ce trebuie să știi! și privește aceste două video-uri ca să fii pregătit moral :p

Buna, Sorin!
Eu chiar mancam inghetata cand am primit mail-ul!
Eu vreau sa dansez in fiecare zi, dar pe 24 iunie vreau sa dansez in Club!
Sunt prima pe lista!
Trebuie sa ma opresc din mancat, ca de atata bucurie.....termin cutia cu inghetata!
Va doresc tuturor multa bucurie, indiferent ce cale alegeti ca sa o obtineti! ....(dans, inghetata, aer conditionat )
Mihaeluta

Buna Sorin!!!!
Ma multumesc de data aceasta cu locul 2 in anuntarea participarii pe 24 iunie in Club!!!! Si poate mancam si inghetata dupa ce vom dansa!!!!
Sincer, sper ca baietii nostrii din grupa sa participe si ei la aceasta iesire, sa nu te lase singur cu atatea fete!!! Nu de alta dar este obositor si pentru tine.
Concluzia:
O zi racoroasa va doresc
Iuliana

Dragele mele , mai usor cu inghetata ...facuochiul....
.....creeaza dependenta ...zambet_larg
Ce ziceti de niste ....cirese ...reci , de la frigider....??!:cherries::cherries::cherries:

Va imbratisez cu drag ,

Buna Sorin,

Considera-ma si pe mine prezenta pe 24 iunie. Sper sa nu fiu in Blacklist-ul nimanui chiar daca nu ma pricep la bachata asa bine :rolleyes:zambet_largzambet_larg.

Toate cele bune,
Aura

Buna din nou!! La asa o avalansa de doritori nu pot spune decat:Hai Baietiii!!! Ps: multumim de cirese Daniela, esti ff draguta dar nu mananc cirese cu carnita. Prefer inghetata!! O seara minunata tuturor!!

minion14minion14minion14

Ultima editare de un moderator:
Buna din nou!! La asa o avalansa de doritori nu pot spune decat:Hai Baietiii!!! Ps: multumim de cirese Daniela, esti ff draguta dar nu mananc cirese cu carnita. Prefer inghetata!! O seara minunata tuturor!!

Iuliana, cum adică cireșe cu cărniță? De unde a apărut cărnița? zambet_larg

Carnita dragii mei vine de la viermisori !!!!! Imi plac ciresele dar le mananc numai cand se parguiesc. va doresc o zi minunata!!! Ne vedem diseara!!!

minion2

Ultima editare de un moderator:
Buna,

O zi frumoasa,
Mirela

Hello ,
Sper sa ajung si eu cu Ana-Maria.

O seara fumoasa!

O poză din club... din păcate nu am mai găsit altele cu noi
13502847_988889271228955_4251799568729785704_o.jpg

Sus