Valsul Mirilor pe Second Waltz - Andre Rieu | Comunitatea Let's Dance

Valsul Mirilor pe Second Waltz - Andre Rieu

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
Later edit: A venit și filmulețul cu dansul lor! A fost un succes!

doi-miri-in-pozitii-de-dans.jpg

Claudiu și Sabina au început lecțiile de dans pentru nuntă cu o lună și jumătate înainte de eveniment, exact cum recomand și eu în acest videoclip, și asta ne-a permis să pregătim pașii de vals și coregrafia foarte relaxați, fără să fim presați de timp.

Melodia lor: Andre Rieu - Second Waltz, un Vals Vienez clasic și o alegere nemuritoare pentru începutul de nuntă.

Văzând de la prima oră că ei reacționează foarte bine la indicațiile mele coregrafice(mi-au mărturisit că au mai făcut dansuri prin liceu), am profitat și am pregătit o coregrafie dinamică cu întoarcere la dreapta, poze, ridicări etc.

Așa fac de fiecare dată când dau peste miri talentați, îi pun la treabă! :p

Nunta este astăzi, 1 iulie, peste câteva ore, și abia aștept să primesc feedback de la ei legat de cum le-a ieșit.

Baftă la primul dans, Sabina și Claudiu! Mă bucur că v-am cunoscut! e1-19e1-19e1-19

Apropo: Claudiu locuiește în Oltenița, Sabina este la facultate, în București(unde am ținut și cursurile), așa că s-au cheltuit ceva km pentru acest dans :p De apreciat asta.

Ultima editare:
S-a lăsat și cu un review :p
pareri-despre-scoala-letsdance.PNG
"Dragă Sorin, ne bucurăm mult că am avut ocazia sa te cunoaștem și să lucrăm împreună. Cu ajutorul și sfaturile tale, am reușit ca ceea ce la început părea cam dificil să devină o normalitate
1f603.png
zambet_larg . Întrucât dansul pentru noi nu era o noutate
1f603.png
zambet_largzambet_larg, în cele 6 ședințe ai reusit să ne creezi un dans de poveste, pe care noi l-am dansat și cu sufletul. Datorită ție, pe acordurile lui André Rieu-The second Walz am emoționat și impresionat toți invitații cu un vals "executat ca la carte"
1f642.png
zambet_larg. Mulțumim încă o dată că ai fost parte din bucuria și povestea noastră!
1f618.png
:*
1f618.png
1f618.png
2764.png
<3
2764.png
<3
2764.png
<3