Valsul Mirilor pe Ed Sheeran - Perfect | Comunitatea Let's Dance

Valsul Mirilor pe Ed Sheeran - Perfect

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance

I-am cunoscut pe Cristina și Răzvan pe 7 iulie, atunci când au venit la noi pentru prima lor lecție de dans.

Profesorul lor de dans a fost colegul meu Adrian.

Nunta era pe 2 septembrie, așa că am avut timp suficient să pregătim dansul mirilor pentru ei fără a ne grăbi în vreun fel.

Notă importantă pentru viitorii miri:
"A începe pregătirea pentru primul dans din timp este tot timpul o idee bună" :p

Melodia lor a fost Ed Sheeran - Perfect, un vals vienez modern și melodios, o alegere excelentă pentru primul dans.

Am început încet, încet cu pașii de bază și apoi, pe măsură ce lecțiile au trecut, am alcătuit și coregrafia lor.

A fost foarte fun să lucrăm împreună, practic nici nu ne dădeam seama când se terminau lecțiile.

În seara nunții rochia Cristinei, deși a fost superbă ca look, a fost a fost puțin "neprietenoasă" din punct de vedere al dansului și asta i-a încurcat puțin.

Însă, așa cum poți vedea în video, ei s-au adaptat, și-au menținut concentrarea și au dus dansul cu succes până la final.

Felicitări și Casă de Piatră, Cristina și Răzvan! Ne bucurăm că v-am cunoscut! e1-19e1-19e1-19

miri-care-se-saruta-la-primul-dans-yt.jpg

Sus