Participantii la forum (aici poti spune cine esti) ... | Page 4 | Comunitatea Let's Dance

Participantii la forum (aici poti spune cine esti) ...

Bine ai venit in familia noastra, Catalin.
Daca ai macar un sfert din talentul de dansator al fratelui tau, succesul e asigurat. zambet
Pe cand si la cursuri?

'Pasionat de dans adevarat' sau 'adevarat pasionat de dans'? :geek: Glumesc.
Pasionat da, talent... :bs: sa nu exageram Di...

am fost avertizat ca este topicul cursantilor, nu al simplilor "forumisti" :p

deocamdata doar pe forum, de dans nu stiu inca. oricum, nu va bazati pe talent pt ca oricum nu semanam DELOC :alien:
am intrat sa mai vad un banc, sa mai rad de frate`miu cum rateaza salsa la doar 50m.. :beercheers: chestii de`astea :colors:

later edit: multumesc pentru primirea calduroasa :salute:

Bine bulan..... pentru asta sa vezi ce ti-o iei la biliard, pe messenger, in seara asta :violent3:
zambet_larg zambet_larg zambet_larg

Buna! Sunt Raluca si imi place foarte mult sa dansez, din pacate am intrat prea tarziu pe site si am ratat inscrierea..... data viitoare sper sa nu mai ratez... poate ma ajutati cu o data, cand vor fi urmatoarele inscrieri...?
Poate vom fi colegi :cheese:
Raluca

Bine ai venit Raluca!
Nici noi nu stim, dar suntem abonati cu totii la newsletter. zambet_larg

SALUT!!!

eu sunt noua pe forum...deci nici macar nu stiu daca scriu la topicul potrivit, in fine..am sa ma mai uit sa vad cum stau treburile pe aici...am dat de forumul acesta intamplator....am citit ce ati mai postat voi pe aici si chiar mi-a placut...as vrea sa ma apuc si eu de dansuri, nu cred ca am talent, dar suna interesant si pare si placut...oare mai pot sa fac asta la 19 ni??

Buna Madalina...si bine ai venit printre noi...si noi ne-am pus astfel de intrebari la inceput...cursurile sint foarte interesante, relaxante, inveti sa-ti folosesti mainile si picioarele, sa te misti pe muzica respectand ceea ce-ti indica Sorin...cel putin acum in perioada de formare....

Eu sint foarte incantata, abia astept sa vina simbata si sa merg la cursuri....trebuie insa sa fii pasionat, sa vrei sa inveti sa dansezi si chiar sa o faci.....nu e usor, dar nu e imposibil.....

Succes!

alinus a spus:
Eu sint foarte incantata, abia astept sa vina simbata si sa merg la cursuri....trebuie insa sa fii pasionat, sa vrei sa inveti sa dansezi si chiar sa o faci.....nu e usor, dar nu e imposibil.....

Succes!

Eh, eu am vazut destui care in primele cursuri aratau cat de "antitalent" sunt(si eu printre ei), apoi incetul cu incetul au inceput sa se descurce.Si-au ales bine motto-ul "Daca stii sa mergi,te invatam noi sa dansezi".Din pacate eu nu prea fac lucrul cel mai important pe langa prezenta la cursuri : nu prea exersez in particular.

Si pentru ca este vorba despre a ne cunoaste mai bine :
Corneliu , 26 de ani (and counting), lucrez in domeniul IT (sau pe langa el,parerile sunt impartite).

welcome!

Sunt curios cati dintre baietii de la let's dance lucreaza in IT
se pare ca mai toti pe care i-am cunoscut eu zambet

IT & Dance = LOVE? zambet

Eu, din ce stiu, cred ca 90% din baieti... :flower:

Aleris a spus:
welcome!

Sunt curios cati dintre baietii de la let's dance lucreaza in IT
se pare ca mai toti pe care i-am cunoscut eu zambet

IT & Dance = LOVE? zambet

Neah, IT= good $$, lot of spare time and less work (daca stii cum sa gasesti astfel de job-uri).
Dance=fun (si/sau un mijloc, cititi randul urmator).
Love? We hope we get it if we dance well ...

PS Imi cer scuze colegilor de breasla pentru divulgarea secretelor :blackeye:

numele meu este alexandra, sunt din petrosani si am 18 ani.ink nu sunt inscrisa la cursuri dar sper ca voi fi in curand. :geek:

Buna, Alexandra, bine ai venit la noi pe forum. :smt111

Salut tuturor! Se pare ca am ajuns si eu cursant la Let's Dance... si imi place :bounce: :beercheers:
Si ca sa respect formatul... ma numesc Catalin
si conform certificatului de nastere as avea vreo 24 de ani (+ jumatate).
Actual lucrez la Facultatea de Automatica, UPB.
Cred ca sunt la grupa II (sper ca am nimerit-o :cheese: )...
oricum cea care s-a facut saptamana trecuta in week-end :colors:

Sus