Incepatori weekend 2007(grupa 2)! Let's dance:)) | Page 3 | Comunitatea Let's Dance

Incepatori weekend 2007(grupa 2)! Let's dance:))

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
salutare

Buna tuturor! Sunt Roxana :flower:

Cred ca ar tb sa raspundem afirmativ propunerii facute de Catalin! Nu este o idee rea sa mergem in Salsa pentru practice!

Cat despre jive...i need help!
O saptamana usoara!

iesire

Suuper .. ma bucur sa vad ca tooata lumea vrea iesire.. Am discutat noi fetele azi in vestiar ceva de o iesire.. zambet_larg dar cum suntem putini pe forum.. am zis sa discutam mai multe sambata viitoare dupa curs.. Deci sambata se lasa cu o iesire sigura.. Ne gandeam la salsa 3.. si l-am rugat pe Sorin sa faca putina promovare pe mail la toata lumea ca sa stie si cei care nu frecventeaza forumul.. Dupa iesirea de sambata eu as zice sa ne mutam obiceiul vineri.. cand ne asteapta cu bratele deschise cei care au fost o data incepatori si acum ne pot ajuta :bounce:

PS
In principiu, sambata, 10 februarie.. ora 8-9 ne vom vedea pe undeva sa mergem in salsa 3 sa practice. Nu uitati si oricum ne auzim si ne vedem pe forum :geek:

Bun venit pe forum, partenera
0014.gif

La jive i need help too... deja ma astept sa vina vecinii sa-mi zica ca le-a cazut lustra
grr.gif

let's party

Salutare,

Abia astept sa facem practice in Salsa zambet .

Va doresc o sapt excelenta si PRACTICE, PRACTICE, PRACTICE zambet

Salutare la toata lumea,

Am vazut ca va plangeti ca prea putini dintre cursantii grupei 2 incepatori frecventeaza forumul, asa ca am zis sa scriu si eu cate ceva.
Sunt si eu de acord sa iesim cu totii in Salsa sa mai exersam(pentru ca chiar trebuie) si de ce nu sa ne cunoastem mai bine.

O saptamana usoara tuturor.

Bun venit pe forum, Roxy si Apollo. :hello2:

Cat despre iesirea in Salsa, abia astept. :bounce: Ma bucur ca se va concretiza discutia noastra.

Am vazut ca unul dintre colegii nostri de la intermediari ne da si sfaturi. Abia astept sa va cunosc si pe voi (azi am avut placerea sa fac cunostinta cu Oana - Campionelu).

Pana sambata, insa, Exersati, exersati, exersati! :wink:

Steliana

salutare tuturor....Eu sint Alinus, am trecut de incepatori si merg in salsa vinerea, de obicei...sintem mai multi care prefera vinerea, motivele au fost mentionate de adiman. dupa o perioada de examene, raceala si serviciu, parca as avea chef de o salsa vineri, 9 februarie.....ne stragem pe la 10.30-11, in salsa 3.
Va asteptam cu drag.....
o saptamana usoara,
Alinus

Tot spunea Marian ceva mai devreme de PRACTICE PRACTICE PRACTICE. ce practice? unde practice? eu unul m-am cam saturat sa tot practice-ez cu mopu' in brate si fredonand 1 2 3... 5 6 7 -le care se aude in casti! colegii de camera deja au facut rost de calmante, sa fie pregatiti cand ma mai apuca cheful de "practice"... Steliana, te rog iarta-ma ca te-am calcat azi pe picioare, ca am uitat sa-ti dau semnalul, desi tu mi-ai dat semnalul ca sa iti dau semnalul de plecare. Chiar imi pare rau, dar la mop nu reusesc sa imi dau seama cand ea (moapa - n.r. feminin de la mop ) pleaca cu stangu' sau cu dreptu' :scratch:
Si da, abia astept sa ne vedem in salsa 3 vineri dar am sa vin cu un prieten, daca nu va suparati: nu e foarte inalt, e sociabil, ii face placere sa ii ajute pe care sunt in nevoi, sa stiti ca stie salsa (e de origine hispanica),
si il cheama...
il cheama...
Fernando! zambet
Abia astept sa practice-am impreuna! :thumbleft:

si o intrebare: cum faceti fratilor de va puneti citate la sfarsitul mesajului?va multumesc facuochiul

Inainte sa ii explic lui Ionut ,treaba cu citatele, :flower: vreau sa va salut pe toti si sa va urez bine ati venit in familia Let`s dance.
Imi place mult entuziasmul vostru, tineti-o tot asa. :sunny:

Ionut, pentru citate, intra in " profil" , cam in mijlocul paginii este sectiunea " informatii despre profil" . In aceasta sectiune ai posibilitatea sa iti pui "semnatura" , adica sa scrii orice crezi tu ca te reprezinta, un citat, un sfat, sau doar numele tau. zambet. Dupa ce scrii citatul respectiv, te duci in josul paginii si apesi pe butonul "trimite" .
Sper ca ai reusit sa intelegi ceva din explicatiile mele. :geek:

Sa aveti o saptamana superba plina de dans.

Cata lume, cata lume.. sa mai mentionez ca am inceput asa ziua de luni super bine? :bounce: In sfarsit Ionut ai scris si tu...zambet_larg buna ideea cu mopul... eu o sa iau matura :geek:

Pai cum facem? ca la vestiar (sali de clasa in care ne schimbam- ca sa il citez pe sorin) se discuta de iesire sambata... sincer si mie mi-ar placea vineri.. daca tot vom avea si ajutor :oops: Dar ar mai ramane cativa pe dinafara care stiu de ziua de sambata.. vreo idee? zambet_larg

Ma bucur suuuper mult ca mai intra lume pe forum.. bine ati venit! :bounce:

Ionut, ce minune, in sfarsit pe forum.
Trebuie sa recunosc ca si eu am inceput ziua bine, dupa ce am citit mesajul tau. M-ai facut sa rad de dimineata. :sunny:

Cat despre calcatul pe picioare, hai, ca n-a fost chiar asa. E adevarat ca mai tb sa lucram la chestia cu semnalul, dar eu zic ca ne-am descurcat bine. :geek:

Iar apropo de invitatia lui Alinus pt vineri in Salsa, eu as fi de acord. Mai ales ca vinerea pare a fi mai potrivita daca avem in vedere muzica.

Asa ca, Petruta, eu zic ca cei care deja scriu pe forum sunt de acord cu ziua de vineri. Dar cum facem cu restul? Ar fi bine ca si ceilalti colegi ai nostri care sunt de acord, sa-si dea OK-ul pe forum. Ce ziceti? Va asteptam.

Steliana

YELLOW!

Sustin si eu ideea de a merge in SALSA pentru practice, chiar daca...mai cu teama, asa, ca la inceput :bootyshake:

Si intr-adevar, trebuie scris mai mult pe forum, duminica s-a vazut cat de"mult" ne cunoastem, cel putin dupa nume... E pacat (bine, aici vorbesc eu, care am scris foarte putin dar...macar ma straduiesc sa recuperez!)...

Eu imi propun sa exersez mai mult saptamana asta si mai ales sa nu pierd ritmul - chiar daca pasii nu sunt perfecti :roll:

Grupa 2 prinde viata.. :bounce: Roxana are poza.. ana maria revine in forta.. suuper...

Vad ca suntem cam cu totii de acord pentru vineri seara: muzica mai buna, si faptul ca suntem asteptati sa ne facem si noi intrarea in randul celor de la let's dance care merg in salsa.. Cred ca toata lumea e de acord ca nu trebuie sa ratam sansa asta :geek:

Asa k, pentru cei care nu sunt pe forum sau nu afla de iesirea de vineri.. vorbim cu ei sambata la curs.. si stabilim de acum sa iesim vinerea..Eu zic sa ne intalnim oricum vinerea asta cu 30 min mai devreme ca sa ne adunam si dupa aia sa ne alaturam celor care merg acolo frecvent- adiman sau alinus.. care s-au oferit sa ne ajute. :wink:

Deci, ce ziceti de un 22-22.30.. si mai ramane sa stabilim si locul si dupa ce avem detaliile stabilite sa trecem cu discutia aici:
https://www.letsdance.ro/forum/viewtopic ... &start=320
astept propuneri, sugestii, nelamuriri zambet_larg

Hello people!

Wow... ce de activitate la acest topic :drunken: Bun venit lui Apollo si Ionut... si mai asteptam si altii
0009.gif

Solutie pentru problema cu salsa... mergem vineri, vedem cum e ... si ca sa nu se supere potentialii colegi doritori si neinteresati de forum... mergem si sambata :beercheers: (...asta daca nu facem prea mult jive la curs :geek: )
Si asa respectam si indemnul destul de frecvent in ultima vreme: PRACTICE! PRACTICE! PRACTICE! (2 din 3 ajunge :cheese: )

P.S. Eu vreau mai devreme... 21-21.30... dar ma supun majoritatii :blackeye:

SALSA it is then!

Eu as prefera mai tarziu pentru ca sa am timp sa ajung si acasa de la servici, sa ma linistesc putin dupa o saptamana de...stat cu ochii tinta la monitor :cyclopsani:

Referitor la colegii de la intermediari, eu recunosc ca nu-i stiu pe nici unii, dar ma bazez pe voi ca ii cunoasteti si or sa ne mai arate... tips&tricks, does&donts etc :blob7:

O zi usoara tuturor!

buna

Vad ca suntem de acord cu iesirea de vineri :wav: Dar nu credeti ca lipseste cineva?

Sorin, ne insotesti la primul nostru practice? Colegii cred ca sunt in asentimentul meu! :smt045

Si eu sunt de parere ca mai tarziu adica 22:00 - 22:30 e mai bine.
Am vazut ca Sorin a trimis mail cu notificare la toti cursantii.
Pana vineri mai e asa ca sigur vor aparea oameni noi pe forum.

Re: buna

ploaie_de_mai a spus:
Vad ca suntem de acord cu iesirea de vineri :wav: Dar nu credeti ca lipseste cineva?

Sorin, ne insotesti la primul nostru practice? Colegii cred ca sunt in asentimentul meu! :smt045

Buna Roxana si salut grupa 2,

Sunt onorat de invitatie si o sa vad cum ma organizez incat
sa ajung cu voi in salsa vineri...

Tin minte cand am mers pentru prima oara in acest
gen de discoteca (adica in care oamenii danseazazambet )
, la fel ca si voi : am mers cu colegii de grupa si cu profesorul
meu...
zambet zambet Nu o sa uit niciodata !

Eu l-am denumit atunci : "socul Salsa" !
zambet

Cred ca cel mai bun reper este Sorin, pe el il stim toti....nu trebuie decat sa-l gasim in salsa - daca vine - si sa fim in jurul lui...
Eu o sa fiu in salsa vinerea asta....discutiile le putem muta pe topicul special creatzambet

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus