Incepatori weekend 2007(grupa 2)! Let's dance:)) | Page 24 | Comunitatea Let's Dance

Incepatori weekend 2007(grupa 2)! Let's dance:))

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Oh you guys... sunteti cei mai draguti colegi ever! :love5:

Multumesc mult de tot!

Cum zicea si Marian, berea si dansul vineri :drunken:

Yours salsera (inca in stadiul de ucenic),
Nona

Mai bine mai tarziu, decat niciodata...
HAPPY BIRTHDAY Nona!!!

annif01.gif

Deci... cui i se mai intampla sa ajunga prin Salsa la noapte? :bounce:

Eu inca sunt nehotarat... cred tb sa mai vizionez un "Shall we dance" :happy6:

O sa vina lume diseara in Salsa, don't worry :bounce: (de fapt, eu stiu de mine si de Ionut, cred ca si Marian).

Je lipsesc.. absenta anuntata de saptamana trecuta zambet

Si ca tot aveam de gand sa fac chestia asta.. nu ma pot gandi la alt moment mai bun ca asta...(voi sunteti in Salsa, eu scriu zambet_larg)

Acum aproape 3 luni pe ultima suta de metri imi gaseam partener de dans pentru cursul de incepatorii De aproape un an ma gandisem sa ma inscriu.. dar nu aveam curaj si gaseam tot felul de scuze... Pana la urma am citit cu atentie mailul cu inscrieri pentru grupa de weekend si am zis ca, daca nu risc, nu am de castigat nimic... Si am riscat..

Stabilisem cu Marian la 9 fix sa ne inscriem.. la 9 eu inca dormeam.. la si zece m-a trezit un sms de la el.. ca se inscrisese.. repede.. am deschis laptopul si m-am inscris si eu.... Aveam partener... in curand a venit si confirmarea... M-am apucat sa ma uit pe poze de la foste grupe sa vad ce oameni faceau cursurile de dans.. M-am gandit eu ( in inteligenta mea nemaipomenita :roll: ).. or fi fete cu fitze.. unii care stiu sa danseze deja.. dar am vazut oameni normali (asa ca mine zambet_larg)..

Primul curs.... la incalzire.. ma gandeam de ce oare nu m-am tinut eu de gimnastica pe care o faceam pe acasa zambet_larg.. daca ma opresc acum si toata lumea se misca? :oops: ... am rezistat eroic..zambet. Au trecut si primele 2 cursuri si ma uitam la grupa mea.. gandindu-ma ca ar trebui sa incepem sa socializam, daca am nimerit peste niste morocanosi.. si o sa fim pe grupuletze (urasc chestia asta)... 8)

Si guys... am nimerit peste cea mai suuuper grupa..
. :beercheers: am legat prietenii... am gasit oameni mai trazniti, asa ca mine...facuochiul si ma bucur ca am inceput sa iesim in Salsa... si sa dansam de capul nostru pe acolo (cum zice profu') Am facut schimb de melodii pe mail... am scris pe forum despre toate tampeniile (am lansat si o moda :geek: )... am fost cei mai multi la tricouri, la excursie.. la formarea grupei de intermediari... :smt057 :smt041

Ne-am sucit mainile.. si ne-am calcat pe picioare in salsa.. am evoluat impreuna.. pentru ca eu zic ca am evoluat.. si daca eu, cea timida si timorata la capitolul dans. recunosc asta.. zic eu ca e mare lucru zambet_larg In excursie am explorat impreuna Brasovul, exact spontaneitatea si initiativa imi plac mie, am dansat de nu am mai putut.. ( si m-ati pozat cand dansam.. rusinica.. mai ales profu care era cu aparatul .. nu cu dansatul zambet_larg) , am dormit in timpul concursului de la Brasov.. si acolo mi-ati facut poze.. nici sa dorm nu am voie..zambet_larg....

Voiam sa va multumesc ca sunteti atat de suuuper... si ca ati facut astea 3 luni o experienta minunata.. Nu as fi crezut niciodata ca o sa iasa atat, atat de bine. Si ma bucur nespus ca ma intalnesc cu voi si la intermediari... O sa facem legenda in Let's Dance facuochiul

Asa... ii multumesc si lui Marian.. stiu ca sunt incapatanata, dificila.. am rimtul meu de melc.. si ma las condusa fff greu (independenta, bate-or vina :geek: ).. Dar au fost doar 3 luni.. si zic eu ca ne-am descurcat chiar binisor zambet

Si sa nu il uitam pe prof (asta ar fi chiar culmea
)... am murit de ras la cursuri (desi teoretic trebuia sa murim de oboseala zambet_larg) M-am distrat de minune cand tu te miscai gratios si eu ca taranul pe camp :wink: ...sau cand exemplificai atat de frumos cu roxana o schema de dans si eu ma uitam ca matza in calendar :flower: Multumesc pentru momentele in care te uitai fix la mine si la marian cand dansam.. si eu ma opream pentru ca asa sunt eu :oops: ...dar trebuia cumva sa castig mai multa incredere in mine.. (am reusit... dar mai am de lucru zambet ) Multumesc pentru rabdare, pentru explicatii.. si cum tu ai dat tonul la chestia asta.. cum ca eu as fi sefa pe grupa 2.. very, very false... suntem toti niste nebuni..
zambet_larg

Nu scapati de mine nici la intermediari... Si ca sa termin cu chestiile lacrimogene, cu tot cu revizuit si introdus emoticoane.. mi-a luat vreo 25 de min sa scriu romanul asta... :angel11: :love4:

Si mie mi-a luat numai vreo 2-3 min sa citesc... zambet_larg
Subscriu la romanul de mai sus... fiecare dintre noi suntem un capitol din aceasta istorisire... abia astept sa apara la librarie :bounce:

In alta ordine de idei... ce s-a facut astazi pe la curs??? :happy3:

BYE

Si uite asa a mai trecut o etapa, dupa ce am invatat sa mergem, am inceput sa invatam sa si dansam putin zambet, cam tarziu ar zice unii, dar eu zic ca e bine si acum zambet.

Nici nu stiu cand au trecut 3 luni, parca mai ieri am avut primul curs zambet.
Mai tot ce mi s-a intamplat de la inceputul anului si pana acum a fost ca un val. Intr-o seara ma uitam pe forum la anunturile pentru cautare de partener si m-am gandit eu ca Petruta asa zambitoare cum era in poza, inseamna ca este la fel de entuziasta ca mine zambet, si se pare ca nu m-am inselat.

Inca de la primul curs m-am simtit super, incalzirea chiar mi se parea distractiva, poate putin cam usoara :geek: Acum ma dau si eu rotund ca nu mai obosesc asa repede dupa antrenamentele din Salsa zambet

Parca mai ieri paseam pragul Salsa 3, si ne inghesuiam intr-un colt, nestiind ce cautam noi acolo.

Multumesc Misha si Nona care m-au luat la dans, impiedicat asa cum eram. :geek: si lui Sorin ca a fost acolo sa ne detensioneze. :geek:

Multumesc partenerei mele Petruta pentru rabdare si colegilor care au suferit avarii in urma ciocnirilor de la Tango :geek: , sper ca au Casco.

La revedere grupa 2 Incepatori zambet, ne vedem la Intermediari :geek:

Numa' eu ma simt ca scoleru' in ultima zi de scoala, asteptand cu nerabdare banchetu'? zambet

Si ca sa continui in linia nostalgic-evaluatoare a colegilor mei...

De f'o treij'de ani merg (sau macar asa se numeste deplasarea bipeda prin lume)...

De f'o 5 ani, io si Alex ne tot promitem ca vom ajunge odata si odata la un curs de dans....

De f'o 6 luni am decis ca nu se mai poate, e cazul sa luam masuri in aceasta privinta, asa ca am dat search pe toate siturile posibile in Romania...

Printre multele denumiri care mai de care mai pompoase, am gasit situl unei scoli al carei nume era o invitatie simpla si directa la dans.

:flower:

Mi-a placut cum a fost construita pagina de web, mi-a placut ca e singura scoala care da sfaturi reale si absolut folositoare pentru incepatori (explicand inclusiv hotararea de a nu face rabat de la calitatea prin acceptarea cursantilor fara pereche - absolut logica, dar explicatia ii acorda o si mai mare valoare), mi-a placut ca in spatele unei pagini de web pline de informatii sta o adevarata comunitate, cu oameni care impartasesc cel putin o bucurie comuna, si reusesc sa devina compatibili si la alte activitati.

Toate acestea m-au convins sa urmaresc cu rabdare de canibal inscrierile.
Cum am ajuns sa ne inscriem nu mai povestesc, ca am spus-o deja pe la inceputurile topicului.
Ce a facut dansu' din noi, iarasi...aveti grija cum incuiati usile sau traversati strada...facuochiul

Cum ne simtim acum, la ceasul absolvirii unui modul de incepatori?

[...Chiar, Sorin, ne putem numi absolventi sau inca ne luptam cu corijentele? zambet]

Nu ne simtim dansatori (inca!), dar in mod sigur mergem mai elegant si mai ritmat pe strada si suntem mai putin timorati atunci cand e cazul de dans.
Dar cel mai important lucru este ca simtim ca se poate, ca nu ne mai poticnim chiar atat de mult, ca avem o sansa sa ajungem sa dansam cu gratie si eleganta si ca asteptam cu nerabdare si modulele urmatoare.
Am venit aici ca sa ramanem.

Ne vedem la intermediari!

La revedere, tabara draga! zambet

Damn... am uitat sa-mi aduc roba astazi zambet_larg
Dar "Orice sfarsit este un nou inceput" ... cred ca prin Matrix am auzit asta :scratch:

Si pt ca ramasesem dator... o intrebare pentru profu: Care e dansul preferat? (... toate nu e considerat raspuns acceptabil zambet )

La fel ca si Petruta, si eu imi gaseam partener pe ultima suta de metri (adica cu o seara inainte). Imi cam pierdusem speranta ca o sa ma inscriu (pt ca cei cu care vorbisem isi gasisera deja). Dar uite ca in ultima zi am vazut pe forum anuntul lui Ionut. I-am luat ID-ul si seara ne-am "intalnit" pe mess si am stabilit sa fim parteneri de dans. :p

Ionut, m-ai pacalit atunci! In scurta noastra conversatie i-am spus ca sper sa prinda repede pasii, iar el a spus ca prinde repede doar daca e vorba de matematica. M-a pus putin pe ganduri raspunsul, dar in scurt timp m-am lamurit...Nu te intrece nimeni! Acum cred ca uneori il incurc eu pe el pt ca nu sunt atenta si uit ce pasi tb sa fac sau cand nu sunt atenta la semnale si exemplele pot continua... Imi amintesc de faze in care eu si Ionut...bine, mai mult eu, aveam ceva de comentat - dar nu in sens negativ - in timp ce Sorin incerca sa ne explice cate-o miscare. :geek:

rimul curs a fost super. Nu-mi venea sa cred ca am reusit sa ma inscriu. Dupa fiecare ora deja ma gandeam la urmatoareal. :bounce: Mi-au placut toate dansurile (bine, unele poate mai mult decat altele), dar nu as putea face un clasament. Ce pot sa spun este ca daca acum ceva timp plasam merengue pe locul I si salsa pe II acum fac un "change places" . Abia astept intermediarii sa invatam figuri noi.zambet_larg

Iar in ceea ce priveste colegii, grupa 2 a fost cea mai tare. :smt045 Si datorita forumului am inceput sa ne cunoastem mai bine. Mi-a placut intotdeauna atmosfera care se crea la curs. Mi-a placut metoda lui Sorin de a ne ajuta sa ne cunoastem (cerculetul). Ma bucur ca o parte o sa fie si la intermediari. :beercheers: Tb sa ne pastram reputatia, nu ? :geek:

Imi pare bine ca n-am ratat ocazia de a ma inscrie. Mi-ar fi parut rau daca s-ar fi intamplat asa.

Pupici :smt058 :smt058 :smt058

Paste fericit!

Dragii mei fosti colegi si dragii mei instructori,

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Paste fericit alaturi de cei dragi!

Roxana Gherman

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus