Je lipsesc.. absenta anuntata de saptamana trecuta
Si ca tot aveam de gand sa fac chestia asta.. nu ma pot gandi la alt moment mai bun ca asta...(voi sunteti in Salsa, eu scriu

)
Acum aproape 3 luni pe ultima suta de metri imi gaseam partener de dans pentru cursul de incepatorii De aproape un an ma gandisem sa ma inscriu.. dar nu aveam curaj si gaseam tot felul de scuze... Pana la urma am citit cu atentie mailul cu inscrieri pentru grupa de weekend si am zis ca, daca nu risc, nu am de castigat nimic...
Si am riscat..
Stabilisem cu Marian la 9 fix sa ne inscriem.. la 9 eu inca dormeam.. la si zece m-a trezit un sms de la el.. ca se inscrisese.. repede.. am deschis laptopul si m-am inscris si eu.... Aveam partener... in curand a venit si confirmarea... M-am apucat sa ma uit pe poze de la foste grupe sa vad ce oameni faceau cursurile de dans.. M-am gandit eu ( in inteligenta mea nemaipomenita :roll: ).. or fi fete cu fitze.. unii care stiu sa danseze deja.. dar am vazut oameni normali (asa ca mine

)..
Primul curs.... la incalzire.. ma gandeam de ce oare nu m-am tinut eu de gimnastica pe care o faceam pe acasa

.. daca ma opresc acum si toata lumea se misca?

... am rezistat eroic..

. Au trecut si primele 2 cursuri si ma uitam la grupa mea.. gandindu-ma ca ar trebui sa incepem sa socializam, daca am nimerit peste niste morocanosi.. si o sa fim pe grupuletze (urasc chestia asta)... 8)
Si guys... am nimerit peste cea mai suuuper grupa...

am legat prietenii...
am gasit oameni mai trazniti, asa ca mine...

si ma bucur ca am inceput sa iesim in Salsa... si sa dansam de capul nostru pe acolo (cum zice profu') Am facut schimb de melodii pe mail... am scris pe forum despre toate tampeniile (am lansat si o moda :geek: )... am fost cei mai multi la tricouri, la excursie.. la formarea grupei de intermediari... :smt057 :smt041
Ne-am sucit mainile.. si ne-am calcat pe picioare in salsa.. am evoluat impreuna.. pentru ca eu zic ca am evoluat..
si daca eu, cea timida si timorata la capitolul dans. recunosc asta.. zic eu ca e mare lucru 
In
excursie am explorat impreuna Brasovul, exact spontaneitatea si initiativa imi plac mie, am dansat de nu am mai putut.. ( si m-ati pozat cand dansam.. rusinica.. mai ales profu care era cu aparatul .. nu cu dansatul

) , am dormit in timpul concursului de la Brasov.. si acolo mi-ati facut poze.. nici sa dorm nu am voie..

....
Voiam sa va multumesc ca sunteti atat de suuuper... si ca ati facut astea 3 luni o experienta minunata.. Nu as fi crezut niciodata ca o sa iasa atat, atat de bine. Si ma bucur nespus ca ma intalnesc cu voi si la intermediari...
O sa facem legenda in Let's Dance
Asa...
ii multumesc si lui Marian.. stiu ca sunt incapatanata, dificila.. am rimtul meu de melc.. si ma las condusa fff greu (independenta, bate-or vina :geek: ).. Dar au fost doar 3 luni.. si zic eu ca ne-am descurcat chiar binisor
Si sa nu il uitam pe prof (asta ar fi chiar culmea)... am murit de ras la cursuri (desi teoretic trebuia sa murim de oboseala

) M-am distrat de minune cand tu te miscai gratios si eu ca taranul pe camp

...sau cand exemplificai atat de frumos cu roxana o schema de dans si eu ma uitam ca matza in calendar :flower: Multumesc pentru momentele in care te uitai fix la mine si la marian cand dansam.. si eu ma opream pentru ca asa sunt eu

...dar trebuia cumva sa castig mai multa incredere in mine.. (am reusit... dar mai am de lucru

) Multumesc pentru rabdare, pentru explicatii.. si cum tu ai dat tonul la chestia asta.. cum ca eu as fi sefa pe grupa 2.. very, very false... suntem toti niste nebuni..
Nu scapati de mine nici la intermediari... Si ca sa termin cu chestiile lacrimogene, cu tot cu revizuit si introdus emoticoane.. mi-a luat vreo 25 de min sa scriu romanul asta... :angel11: :love4: