Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze acesta sau alte site-uri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Da, tradezi secrete de pe mess :geek: rusinica.. curatenia- desi mi-a luat ceva timp.. gen o ora si ceva a fost doar de suprafata.. sa vezi cand intru in curatenia de Paste ce merengue o sa se auda la sistemul audio al fratelui meu :geek:
Dar lucrul de care sunt mandra pe ziua de azi este ca mi-a iesit mazarea (nimeni nu imi face mie mancare de post.. egoistii :compress: ).. a stat cam mult la fiert, mai mult decat in reteta de pe net (mincinosii.. muream de foame langa oala :smt082 ) dar mi-a iesit la fel de buna ca a mamei...Si bineinteles ca intre oala de mazare care fierbea, masina de spalat care imi curata mie rufele mai dansam si niste salsa si merengue (era muzica destul de tare, ca sa ma exprim mai diplomat :geek: )
Asa ca sa fie meniul complet (totusi mai bine e cu partener dar nimeni nu poate sa ma vada cand sunt in mijlocul treburilor casnice :colors: )
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate si fericire.
Cu intarziere.. dar mai bine mai tarziu decat niciodata :geek:
La multi ani, Marian! Sa ai parte de fericire, sanatate, succes alaturi de colegii tai de servici super, dragoste (ca asta urez eu tuturor ) si sa ajungi si la capitolul dans la nivelul pe care ti-l doresti: in mai putin de un an sa dansezi super bine
ii urez si eu lui Marian un calduros "LA MULTI ANI!!!" si mult succes in cariera de dansator,
dar, avand in vedere ca peste o ora jumatate (aproximativ) e si ziua ei,
eu ii spun
Sa ai parte numai de lucruri frumoase, sa fii fericita si....la cat mai mult dans.
(Si, apropo de dans....imi aduc aminte acum de prima iesire in Salsa a grupei 2. Ghici de la cine incercam eu sa fur niste miscari de bachata? De la Nona, desigur.:geek: )
Petruta a spus:
(guys, parca ma vad ca va trimit pe mail un tabel sa il completati cu zilele de nastere )