Incepatori weekend 2007(grupa 2)! Let's dance:)) | Page 23 | Comunitatea Let's Dance

Incepatori weekend 2007(grupa 2)! Let's dance:))

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Da.... am observat ca mai sunt si alte probleme...
gen curatenia, cunoscuta si ca "the deadly one" :happy6:

:smt043 :smt043

Da, tradezi secrete de pe mess :geek: rusinica.. curatenia- desi mi-a luat ceva timp.. gen o ora si ceva a fost doar de suprafata.. sa vezi cand intru in curatenia de Paste ce merengue o sa se auda la sistemul audio al fratelui meu :geek:

Dar lucrul de care sunt mandra pe ziua de azi este ca mi-a iesit mazarea (nimeni nu imi face mie mancare de post.. egoistii :compress: ).. a stat cam mult la fiert, mai mult decat in reteta de pe net (mincinosii.. muream de foame langa oala :smt082 ) dar mi-a iesit la fel de buna ca a mamei...Si bineinteles ca intre oala de mazare care fierbea, masina de spalat care imi curata mie rufele mai dansam si niste salsa si merengue (era muzica destul de tare, ca sa ma exprim mai diplomat :geek: )

Asa ca sa fie meniul complet facuochiul (totusi mai bine e cu partener :beercheers: dar nimeni nu poate sa ma vada cand sunt in mijlocul treburilor casnice :colors: )

Imi mai bag si eu nasul pe aici, doar 2 minutele,
cat sa-i urez
"La multi ani!" lui Marian zambet
:eek:ccasion5:

thx

Mersi mult Nona, :eek:ccasion4: si tie. Berea si dansul Vineri in Salsa 3 :geek:

Sa traiesti Marian, sa fii sanatos si sa te bucuri de noua ta familie Letsdance. Lamulti ani! :beercheers:

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate si fericire.

LA MULTI ANI!!!!!!!!

La multi ani, Marian, :eek:ccasion4: si sa reusesti in tot ce-ti propui.

thx

Va multumesc mult pt urari, you are the best ! :geek:

Si din partea mea:

fete-champagne-4821.gif
bon-anniversaire-18402.gif
fete-champagne-4821.gif

.... si multa sanatate!!! (prietenii stiu de ce :compress: )

Cu intarziere.. dar mai bine mai tarziu decat niciodata :geek:

La multi ani, Marian! Sa ai parte de fericire, sanatate, succes alaturi de colegii tai de servici super, dragoste (ca asta urez eu tuturor facuochiul ) si sa ajungi si la capitolul dans la nivelul pe care ti-l doresti: in mai putin de un an sa dansezi super bine :beercheers:

ii urez si eu lui Marian un calduros "LA MULTI ANI!!!" si mult succes in cariera de dansator,
dar, avand in vedere ca peste o ora jumatate (aproximativ) e si ziua ei,
eu ii spun
fete-champagne-4821.gif
bon-anniversaire-18402.gif
fete-champagne-4821.gif
to NONA!!!!

be happy!

Atunci...

LA MULTI ANI NONA!

(guys, parca ma vad ca va trimit pe mail un tabel sa il completati cu zilele de nastere zambet_larg zambet_larg)

Sa zambesti in fiecare zi, sa fii inconjurata de oameni care te apreciaza, sa vii vinerea prin salsa.. si nu in ultimul rand sa fii iubita facuochiul

Muuuuuuulti pupici (Ionut te las pe tine sa ii transmiti pupicii Nonei, pt ca nu ne vedem pana duminica :geek: )

Feliz cumpleaños, Nona! :eek:ccasion6: :eek:ccasion4:

Sa ai parte numai de lucruri frumoase, sa fii fericita si....la cat mai mult dans.

(Si, apropo de dans....imi aduc aminte acum de prima iesire in Salsa a grupei 2. Ghici de la cine incercam eu sa fur niste miscari de bachata? De la Nona, desigur.:geek: )

Petruta a spus:
(guys, parca ma vad ca va trimit pe mail un tabel sa il completati cu zilele de nastere zambet_larg zambet_larg)
N-ar fi rau, Petruta.

La multi ani, NONA, multa sanatate, iubire si bucurii!

La multi ani! , Nona, sa fii fericita, vesela si iubita. :eek:ccasion6:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus