Discuțiile cursului C4 - dansuri de societate(marți și joi 20:00-21:00) | Comunitatea Let's Dance

Discuțiile cursului C4 - dansuri de societate(marți și joi 20:00-21:00)

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
Salut,

„Making new friends is the most important thing in life” și urmând exemplul grupei de aici, deschid acest topic!

Este locul unde cursanții Grupei Verzi 4 - Dansuri de Societate cu program Marți și Joi (20:00-21:00) pot discuta verzi și uscate despre activitatea grupei lor și despre orice altceva.

Posturile de la link-ul de mai sus sunt sugestive pentru a înțelege ce ar trebui să se întâmple în acest topic !

Același gen de discuții ne așteptăm să aibă loc în acest topic:

Friendly talks, Dance or Not Dance related, Sharing ideas, Learning and Enjoying each other.

Da... și uneori mergem la suc!

O zi frumoasă,
Sorin

P.S. Dansurile cursului sunt:

Programa cursurilor "verzi" pentru 2016 este:

Rock 'n' Roll - 11 Ianuarie - 31 Ianuarie

Quickstep - 01 Februarie - 21 Februarie

Tango argentinian - 22 Februarie - 13 Martie

Salsa - 14 Martie - 03 Aprilie

Vals lent - 04 Aprilie - 24 Aprilie

Cha Cha Cha - 25 Aprilie - 15 Mai

Social Foxtrot - 16 Mai - 05 Iunie

Bachata - 06 Iunie - 26 Iunie

Tango englezesc - 27 Iunie - 17 Iulie

Rumba - 18 Iulie - 07 August

Dansuri populare românești și grecești (sirtaki/zorba) - 08 August - 28 August

Jive, East Coast Swing, Jitterbug - 29 August - 18 Septembrie

Kizomba - 19 Septembrie - 09 Octombrie

Samba - 10 Octombrie - 30 Octombrie

Vals vienez - 31 Octombrie - 20 Noiembrie

Merengue - 21 Noiembrie - 11 Decembrie

La finalul celor 48 de săptămâni (adică aproximativ un an), ciclul dansurilor se va relua de la Rock n Roll.

sa-facem-cunostinta-la-dansuri-jpg.68

Să facem cunoștință

Nouă ne place să mergem în locuri în care cunoaștem lumea și unde lumea ne cunoaște pe noi.

Și... gândindu-mă că:
  • "Ce spunem noi despre noi spune mai multe despre noi, decât cum si ce suntem noi, de fapt"
  • "Oamenilor le place sinceritatea, de fapt, desi poate părea la un moment dat că ei caută în viață doar Barbies and Kens."
TE INVIT ca primul tău post în acest topic să fie O SCURTĂ(sau lungă) PREZENTARE despre tine!

Exemplu:
"Eu sunt Ioana, sunt un programator timid și stau mereu in spate la dansuri. Nu-mi place C++, dar iubesc Flash-ul. Mie, cel mai mult, îmi place Bachata."

Încep eu! Felicia, profesor. Nu de dans. De limba română. Mi-ar plăcea să mă pricep la dansuri la fel de bine cum mă pricep la redactat eseuri cu răspuns structurat. Îmi plac oamenii optimiști, îmi place să râd, ador să învăț lucruri noi, mă enervează rău să pierd timpul aiurea. Îmi plac dansurile populare, abia aștept luna august. Cheers!zambet

Buna, sunt Luminita si am 48 de ani. Nu-i ascund zambet fiindca ma simt foarte bine cu ei. Sunt manager de call centre si din fericire asta conteaza din ce in ce mai putin pt mine. Conteaza timpul petrecut cu partenerul meu si cu fetita lui. Imi place sa gatesc, sa ma relaxez in natura si sa merg la teatru.

Mai există și varianta pentru 24 februarie, ora 19:00. Eu le cumpăr cu aproximativ o săptămână înainte, depinde și de cerere...

Bună, Luminița

Bine ai venit in comunitate.

Teatru?

Foarte tare. Nu am mai ajuns acolo de mult timp.

Ce piese putem vedea in perioada asta?
Eu zic si Bulandra - Carousel (Andrei Serban); Crima si Pedeapsa (Yuri Kordonsky); iar la National, Toti Fiii mei (Arthur Miller)

DA, 20 si 21 feb, sala Liviu Ciulei - Carousel, de la ora 19; la National, Toti fiii mei pe 20 feb si 6 martie, tot de la ora 19.

Sus