Lucrurile s-au întâmplat cam așa:
Înainte să vină la cursurile noaste, Alin nu a mai dansat niciodată...
I mean like nevăr evăr.
Diana, după propria exprimare, s-a rugat de el cam un an de zile să meargă împreună la cursuri de dans în cuplu.
"Evenimentul" s-a întâmplat pe la începutul anului de grație 2016, când ei au venit mai întâi la lecțiile noastre de grup.
Și surpriză maximă pentru Alin:
A constatat că, de fapt, lui îi place foarte mult să danseze
Acum nu numai că au terminat împreună câteva module de dansuri de societate, dar s-au înscris și la modulul Latin Night Club - Level 1.
Și ieri a fost și ultimul antrenament privat pentru nuntă.
BIG Yeeey, nu-i așa?
Ei sunt două persoane pozitive și a fost o plăcere să-i învăț să danseze pentru nuntă.
Am făcut 7 lecții împreună totul pentru a pregăti o coregrafie spectaculoasă cu multe ridicări și poze pe o piesă frumoasă, de dragoste: Nick Cave - Into My arms
Alin îmi spunea ieri că nu credea niciodată că el poate să facă un asemenea dans.
Eu, personal, abia aștept să văd filmulețul cu dansul de la nuntă.
Multă Baftă pe 18 iunie, Alin și Iana Trusca
-----------
CLICK AICI să vezi toate subiectele din Comunitatea Mirilor!
Înainte să vină la cursurile noaste, Alin nu a mai dansat niciodată...
I mean like nevăr evăr.
Diana, după propria exprimare, s-a rugat de el cam un an de zile să meargă împreună la cursuri de dans în cuplu.
"Evenimentul" s-a întâmplat pe la începutul anului de grație 2016, când ei au venit mai întâi la lecțiile noastre de grup.
Și surpriză maximă pentru Alin:
A constatat că, de fapt, lui îi place foarte mult să danseze
Acum nu numai că au terminat împreună câteva module de dansuri de societate, dar s-au înscris și la modulul Latin Night Club - Level 1.
Și ieri a fost și ultimul antrenament privat pentru nuntă.
BIG Yeeey, nu-i așa?
Ei sunt două persoane pozitive și a fost o plăcere să-i învăț să danseze pentru nuntă.
Am făcut 7 lecții împreună totul pentru a pregăti o coregrafie spectaculoasă cu multe ridicări și poze pe o piesă frumoasă, de dragoste: Nick Cave - Into My arms
Alin îmi spunea ieri că nu credea niciodată că el poate să facă un asemenea dans.
Eu, personal, abia aștept să văd filmulețul cu dansul de la nuntă.
Multă Baftă pe 18 iunie, Alin și Iana Trusca
-----------
CLICK AICI să vezi toate subiectele din Comunitatea Mirilor!