Dansul Mirilor pe Kalkbrenner - Sky And Sand | Comunitatea Let's Dance

Dansul Mirilor pe Kalkbrenner - Sky And Sand

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
#1
miri-repetă-dansul-de-nuntă.jpg


Alexandra și Edi sunt doi tineri plini de energie și entuziasm pe care i-am pregătit pentru dansul mirilor.

Ne-am cunoscut pe 10 mai și până pe 7 iunie am lucrat împreună 7 lecții pentru a pregăti pașii de dans și coregrafia pentru melodia lor specială: Kalkbrenner - Sky And Sand.


Despre melodie îți putem spune că au vrut o piesă care să exprime că ei sunt o echipă puternică care are drumul ei unic în viață.

Sky and Sand s-a potrivit perfect. Uite și un extras relevant din versuri:

"And we build up castles / In the sky and in the sand / Design our own world / Ain't nobody understand / I found myself alive / In the palm of your hand / As long as we are flyin' / All this world ain't got no end"

Cool, nu-i așa? zambet

Pentru că nunta nu va fi în București, nu am putut lucra lecții și în aproprierea datei evenimentului, însă ultima repetiție de pe 7 iunie(când sunt făcute și pozele din colaj) ne-a arătat doi elevi siguri pe pași și pe succesiunea figurilor și suntem convinși că primul lor dans va fi o reușită!

Apropo: dansul lor a avut de toate. Elemente de dans contemporan, pași de American Style Foxtrot, Vals Lent, prize drăguțe și chiar elemente de actorie.

Coregrafia a fost complexă. Am vrut să creem ceva interesant de privit și ei, fiind foarte implicați în procesul de pregătire(Felicitări pentru asta, dragii noștri), au răspuns excelent indicațiilor noastre coreografice.

Nunta este chiar week-end-ul acesta, pe 1 iulie și degetele noastre sunt încrucișate pentru ei!

Baftă la primul dans și Casă de Piatră, Alexandra și Edi


Ne bucurăm că v-am cunoscut și abia așteptăm feed-back-ul vostru după nuntă!
 
Ultima editare:

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
#2
Dansul de la nuntă a ieșit foarte bine.
Acum așteptăm să primim filmulețul oficial și Edi tocmai ne-a scris câteva cuvinte pe facebook.

opinie-scoala-de-dans-lets-dance.PNGBuna tuturor viitorilor miri si tuturor celor care cititi acest review. Vreau sa va spun ca nu este nevoie sa cautati mai departe o scoala de dans deoarece ati nimerit perfect.

Scoala de Dans Let's Dance ne-a implinit visul de a avea dansul visat la nunta noastra. Cursurile pe care le-am urmat impreuna cu Sorin, precum si sfaturile lui, ne-au ajutat sa construim dansul perfect pentru noi.

Putem spune ca rabdarea, calmul, profesionalismul si atmosfera prietenoasa din timpul cursurilor ne-au facut sa putem asimila usor pasii de dans si ne declaram foarte multumiti.

Recomandam Scoala de Dans Let"s Dance cu mare incredere ca veti reusi chiar si cele mai pretentioase miscari.

Multumim Sorin pentru rabdarea pe care ai avut-o cu noi. Esti un instructor de dans desavarsit si un om deosebit. O sa mai venim si la alte cursuri cu siguranta, sa trecem la nivelul urmator!
 
Sus