Later edit: A apărut și dansul de la nuntă și suntem foarte mândri de cum a ieșit.

I-am cunoscut pe Robert și Roxana pe 26 mai 2017, când, cu două săptămâni înainte de nuntă, au venit la prima lecție privată de dans.
Data nunții lor: 10 iunie.
Pachetul de lecții selectat: SILVER - 6 ore, împărțit în 4 lecții de 1h și 30 de minute.
Melodia pe care și-au ales-o pentru dansul mirilor:
I Believe In You - Celine Dion & Il Divo
A fost o situație clară de fast food teaching and learning
Planul de bătaie a fost să învățăm foarte rapid pașii de vals vienez și coregrafia, adică până pe 4 iunie, ca apoi, ei să aibă timp o săptămână până la nuntă să repete coregrafia acasă.
Pentru că i-am văzut capabili, am decis să pregătesc o coregrafie variată și dinamică cu multe poze și prize care s-au împletit perfect cu pașii de vals.
Zis și Făcut!
Ne-am "luptat" foarte hotărâți cu ea(cu coregrafia) și, deși nu le-a fost simplu (pentru că s-au apucat târziu de lecții și nu au avut foarte mult timp de repetat acasă) ne-a ieșit un moment foarte drăguț.
Abia aștept să văd filmulețul cu dansul de la nuntă.
Baftă la Dansul Mirilor, dragii mei
A fost o plăcere să vă cunosc și să lucrez cu voi.e1-19
I-am cunoscut pe Robert și Roxana pe 26 mai 2017, când, cu două săptămâni înainte de nuntă, au venit la prima lecție privată de dans.
Data nunții lor: 10 iunie.
Pachetul de lecții selectat: SILVER - 6 ore, împărțit în 4 lecții de 1h și 30 de minute.
Melodia pe care și-au ales-o pentru dansul mirilor:
I Believe In You - Celine Dion & Il Divo
A fost o situație clară de fast food teaching and learning
Planul de bătaie a fost să învățăm foarte rapid pașii de vals vienez și coregrafia, adică până pe 4 iunie, ca apoi, ei să aibă timp o săptămână până la nuntă să repete coregrafia acasă.
Pentru că i-am văzut capabili, am decis să pregătesc o coregrafie variată și dinamică cu multe poze și prize care s-au împletit perfect cu pașii de vals.
Zis și Făcut!
Ne-am "luptat" foarte hotărâți cu ea(cu coregrafia) și, deși nu le-a fost simplu (pentru că s-au apucat târziu de lecții și nu au avut foarte mult timp de repetat acasă) ne-a ieșit un moment foarte drăguț.
Abia aștept să văd filmulețul cu dansul de la nuntă.
Baftă la Dansul Mirilor, dragii mei
A fost o plăcere să vă cunosc și să lucrez cu voi.e1-19
Ultima editare: