Cursuri de Dans pentru Compania Ta - Îndrăznește să Fii Altfel | Comunitatea Let's Dance

Cursuri de Dans pentru Compania Ta - Îndrăznește să Fii Altfel

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
#1
coporaristi-incepatori-la-cursul-de-dansuri-3.jpg

Creșterea rapidăa unei companii este strâns legată de numărul de oameni inovatori din ea, oameni care odată găsiți, trebuie încurajați să-și folosească și să-și dezvolte abilitățile inovative.

Acum câteva săptămâni, Daniela ne-a sunat și ne spus că în compania în care lucrează (o companie foarte mare, filiale în mai multe țări etc.) urmează un eveniment la care participă toată organizația și a cărui temă este "Îndrăznește Să Fii Altfel".

În ton cu ea, ei au decis să prezinte pe scenă în fața colegilor ceva ce nu au mai făcut niciunul dintre ei niciodată, adică SĂ DANSEZE. Și s-au gândit că facă o coregrafie de grup gen #FlashMob

O idee super, nu-i așa? Adică ce să spună "Îndrăznește să fii altfel" mai mult decât asta?

Melodia aleasă: Waka, Waka - Shakira
coporaristi-incepatori-la-cursul-de-dansuri-2.jpg
Ne-au spus că ei nu au mai dansat niciodată și că doresc să fie antrenați de un profesor răbdator și vesel, profesor care să-i facă să-și atingă obiectivul de a dansa în public într-un mod plăcut.

Colega noastră Ana-Maria Petrescu a primit acest proiect și putem spune că a făcut o treabă excelentă.

După 3 întâlniri de 1h și 30 de minute pașii și coregrafia erau gata și atunci Daniela i-a propus Anei să participe și ea la eventul firmei lor și să danseze pe scenă cu ei.

Ne-am bucurat mult când am auzit de această propunere!

Asta ne-a confirmat că relația dintre ei este mai mult decât aceea de profesor de dans - elevi (așa cum ne propunem de fiecare dată) și că ei, împreună, sunt pe frecvența "suntem o echipă cu o misiune de realizat"

Ce să-ți mai spunem?

Păi... deznodământul a fost că ei au dansat cu succes la evenimentul companiei lor și au arătat întregii organizații că dacă ai atitudinea potrivită poți realiza orice îți propui.

"Your attitude, not your aptitude, will determine your altitude."

Noi ne bucurăm tare mult că am cunoscut așa oameni frumoși.

Să auzim de bine, oameni drepți <3 <3

coporaristi-incepatori-la-cursul-de-dansuri-1.jpg
 
Sus