Termenii si Condițiile de utilizare ale siteului | Comunitatea Let's Dance

Termenii si Condițiile de utilizare ale siteului

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
#1
Regulile sunt de bun simț, dar bunul simț este relativ, așa că CITEȘTE-LE

Salutare și Bine ai venit pe site-ul și în comunitatea Let's Dance!

Unul din scopurile site-ului nostru www.letsdance.ro este să faciliteze interactiunea online între membri comunității noastre și nu numai.

Toată lumea este binevenită aici!

Te invităm să te înregistrezi și să începi să participi activ sau pasiv la viața site-ului nostru.

Reține însă că el este casa nostră online și prin faptul că intri în ea trebuie să respecți regulile ei. Noi suntem mereu bucurosi de oaspeti, dar de oaspeti care dau dovada de bun simt !

Și DA. Știm.

Bunul simț este o chestiune relativă, de aceea avem regulamentul acesta.

Dacă vreodată ți se va întâmpla să-ți găsești postările Șterse sau Editate sau Contul Suspendat înseamnă ca noi considerăm că ai depășit limita Bunului Simț :p

Prin utilizarea site-ului www.LetsDance.ro tu accepți toți termenii, toate condiţiile şi toate disclaimerele de pe această pagină!
 • Din punct de vedere legal, accesând site-ul www.LetsDance.ro (aici fiind inclus și comunitatea Let's Dance, cea prezentă la adresa www.letsdance.ro/comunitate/) ești de acord să intri sub incidenţa următorilor termeni și condiții.

 • Dacă nu accepți toți termenii, toate condiţiile şi toate disclaimerele, atunci trebuie să încetezi imediat utilizarea website-ului nostru.

 • Reține că ne rezervăm dreptul de a schimba acest regulament oricând, fără a te nofica în prealabil. De aceea, înainte de fiecare folosire a site-ul www.letsdance.ro este obligația ta de a verifica acești termeni.

  Dacă apare vreunul pe care nu-l poți accepta, trebuie să încetezi imediat utilizarea site-ului.

 • Tu accepți că nu trebuie să scrii niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice material care poate viola prevederile legale ale ţării tale, ale României sau ale legislaţiei internaţionale.
 • Tu ești de acord că noi, avem dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide oricând și oricare discuție care se întâmplă pe site. Același lucru este valabil pentru oricare dată (aici însemnând text, imagine, video etc) pe care tu o introduci pe site-ul nostru.

 • Ca utilizator al site-ului ești de acord ca orice informaţie introdusă de tine aici să fie stocată în baza noastră de date.

 • De asemenea, prin folosirea site-ului, ne cedezi gratuit toate drepturile legale de copyright asupra conținutului introdus de tine aici.

 • Datele tale personale nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul tău, dar reține că noi sau Xenforo nu putem fi trași la răspundere în cazul unei încercări de hacking care poate duce la compromiterea datelor.
 • Insistam ca posturile tale să aparțină categoriei în care le postezi! Să fie on topic! Nu vrem să existe discuții despre Banane în secțiunea în care se discută despre Pinguini!
 • Orice interacțiune între membri site-ului nostru (sau ai comunității) pe care noi o considerăm neadecvată (de exemplu: certurile, mesaje continând invective) va fi analizată și vom hotărî pe moment ce vom face legat de ea.
 • Ne rezervam dreptul de a face orice dorim în legatură cu acea situație: de la "a nu face nimic" până la a "șterge discuția respectivă și a suspenda definitiv conturile celor care au început-o sau întreținut-o."
 • Mesajele care fac reclamă unui anumit eveniment/produs/serviciu vor fi puse în Comunitate numai cu acordul administratorului.
 • Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă a contului tău, blocare care, dacă vom considera necesar, va fi însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului tău.
 • Reține că adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii.
 • De asemenea, reține că nu poți șterge posturile pe care le-ai făcut și că le poți edita doar în primul minut de la ora postării.
Îți mulțumim frumos pentru întelegere !

Echipa Let's Dance
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus