×

Ne străduim să avem un site complet

Așa că informația pe care o cauți trebuie să fie deja pe el.

Citește textul paginilor atent și nu te grăbi când navighezi :)
Lucrurile bune se fac cu răbdare.

Dacă până la urmă nu o găsești, Click AICI să ne lași un mesaj cu nelămurirea ta.
Home » Vouchere cadou

De ce este un Curs de Dans un cadou perfect?

Simplu... Pentru că este acel cadou special care se potrivește TUTUROR prietenilor tăi, fără excepție.

Sorin, antrenor la școala de dans Let's Dance
Sorin Rădanantrenor Let's Dance
Trăim într-o lume în care muncim mult și în viteză. O lume stresantă. Dansul este PASTILA ANTI-STRES de care avem nevoie cu toții. Nu este o simplă fiță. Este o necesitate obiectivă.

Pentru prietenii tăi deprimați

Muzica veselă, mișcarea și atmosfera pozitivă de la un curs de dans îi va ajuta să depășească momentul greu prin care trec. Aplicat corect, dansul este o terapie foarte, foarte ieftină.

Pentru prietenii tăi care vor să slăbească

Dar s-au plictisit să se ducă la sală. Dansul, împreună cu dieta lor alimentară, poate fi o armă foarte eficientă în atingerea numărului de kg dorit. La dans nu te plictisești ca la sală. Lucrurile sunt mult mai variate.

Pentru prietenii tăi viitori miri

În curând ei vor avea nevoie de lecții private pentru nuntă. Nu ai vrea să fii tu acel prieten special care s-a gandit din timp la nevoile lor?

Pentru prietenii tăi care au copii

Dansul îi ajută pe micuți să-și învingă timiditatea și de asemenea, foarte important, îi ajută să stea departe de facebook și de jocurile pe ipad.

Pentru prietenii tăi singuri

Dansul este un mod excelent de a întâlni oameni noi care poate îți vor deveni prieteni. Noi mergem cu elevii în excursii, la petreceri, la film. Este un mod de viață. Recent am primit un email de la un fost elev care îmi scria ceva de genul "Sorin, nu voi uita niciodată cursurile tale. Mi-am găsit două neveste acolo." :) :) :)

Pentru prietenii tăi cupluri

Dansul îi poate ajuta să-și revitalizeze relația și să se iubească mai cu foc. Este lucrul acela special pe care îl pot face împreună după o zi petrecută departe unul de celălalt.

Sorin, antrenor la școala de dans Let's Dance
Sorin Rădanantrenor Let's Dance
Eu dansez si predau dans de 16 ani. După atâta amar de timp încă merg la cursuri de dans predate de alții pentru pozitivitatea pe care mi-o aduc. Nu mă duc pentru informația tehnică. Asta o pot obține foarte ușor în alte moduri. Eu mă duc acolo să "vânez" zâmbete.

Concluzie => Fă-i cadou un curs de dans de calitate.

Îi poate schimba viața în bine iremediabil și irevocabil.

TOP

Vrei să te anunțăm prin email atunci când lansăm cursuri noi?