dulcineea scrie:
buna tuturor!
As avea si eu nevoie de ceva sfaturi... va rog sa ma jutati daca puteti!
M-am hotarat sa-mi achizitionez o pereche de pantofi de dansa cu intentia de ai folosi in ziua nuntii.
Nu stiu insa daca pot sa-i port si ziua pe afara sau ii pot purta doar seara la resturant?
I-am coman dat deja la timisoara (Mihuta international) cu un subtire de 3 cm si domnul mihuta mi-a zis ceva de dopuri de protectie din silicon pt tocuri... la ce anume sunt bune aceste dopuri si cand trebuie purtate?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri.
Buna
In legatura cu dopurile de plastic ce se pun la pantofi se pun in caz ca tocul este prea subtire sau pentru protectie.Desi sunt bune pentru toc ca sa poti merge pe orice suprafata restu talpi ramane descoperita deci nu e foarte eficace.Le-am vazut la concursuri ca erau purtate de fete fiindca find foarte subtire tocul se poate prinde si sa se rupa.
Daca nu o sa te inscri la concurs si sa dansezi in pantofi ce vrei tu sai comanzi poti sa faci o exceptie si sa mergi o zi cu ei chiar si pe ciment ca uzura nu este instantanee.Dar din cauza gropilor si a canalelor ca le avem dopurile de silicon sunt o masura de protectie foarte buna.
Toate cele bune.
Hristos a inviat.
Si letsdance sa faca la fel.