Dansul Mirilor pe You are the Reason - Calum Scott, Leona Lewis sau "Cum să ai Succes la Dansul Mirilor dacă nu ai talent la Dans?" | Comunitatea Let's Dance

Dansul Mirilor pe You are the Reason - Calum Scott, Leona Lewis sau "Cum să ai Succes la Dansul Mirilor dacă nu ai talent la Dans?"

Tu ești talentat la dans?

  • Da

    Votes: 0 0,0%
  • Nu

    Votes: 0 0,0%
  • Ce înseamnă talentat?

    Votes: 1 100,0%

  • Total voters
    1

Sorin Rădan

Scriu rapid rapid, ca un Iepuraș
Antrenor Let's Dance
Catalin Calotă și Andreea.png"And I'd climb every mountain / And swim every ocean / Just to be with you" sunt versurile pe care Cătălin și Andreea le vor auzi la #dansulmirilor chiar în câteva minute.

Melodia este You Are The Reason - Calum Scott & Leona Lewis și este una dintre cele mai selectate piese pentru primul dans în 2019.

Povestea lor în lumea dansului a început acum câteva luni când s-au înscris la curs de dansuri populare pentru începători marca Let's Dance.

Se gândiseră ei să învețe să danseze populare pentru a se pregăti pentru nuntă. Cătălin ne-a spus că a luat decizia după ce a vorbit cu un prieten care trecuse și el prin experiența nunții.

A fost o idee excelentă. La prima lecție de populare Cătălin și-a dat seama că el învață mai greu decât restul colegilor de grupă.

Încă de atunci i-am zis că el trebuie să lucreze acasă suplimentar față de curs pentru a ajunge și el la nivelul lor și anume la acel nivel la care prinde pașii la fel de repede ca ei.

Mi-a zis că va repeta acasă.

Noi mai auzisem asta și de la alți elevi și în sinea noastră a fost ceva de genul:

"da. am mai auzit asta. suntem cam 80% siguri că nu vei repeta nimici în plus."

Nu am anticipat bine aici.

Cătălin a lucrat suplimentar mult și a reușit să ajungă la nivelul celor din grupa lui.

Cu o lună înainte de nuntă am început și lecțiile private pentru dansul mirilor. Deja lucram cu un om care avea alte abilități motrice, un om schimbat. Lecțiile de populare au contat foarte mult la asta.

Evident, Cătălin nu doar arăta mult mai bine pe ring! El și se simțea mult mai bine pe ring. Asta spre bucuria noastră și a viitoarei lui soții, Andreea.

Am reușit în concluzie să pregătim un dans super pentru ei, un dans care nu ar fi fost posibil dacă ei ar fi venit doar la lecțiile private.

Felicitări pentru implicare, dragii noștri!

Casă de Piatră și Baftă la Dansul Mirilor

Abia așteptăm să ne spuneți cum a ieșit la #nuntă!

P.S.: Și pentru tine urmează #primuldans?

Dă-ne voie să te "salvăm".

Planurile noastre de pregătire sunt aici www.letsdance.ro/lectii ! Sună-ne ACUM 0721.298.160 pentru a rezerva! Suntem extrem de aglomerați în sezonul nunților!

Suntem specialiști în pregăti pentru dansul mirilor oameni care nu au mai dansat niciodată.
 
Ultima editare:
Și au sosit și review-urile și Yeeeey!

Am reușit să le oferim același gen de experiență pe care dorim să o creem în fiecare dintre mirii care ne calcă pragul.

Mulțumim, Andreea și Cătălin. A fost o plăcere să lucrăm împreună.

P.S. Numele sunt blurate din motive GDPR-istice.

recenzie-text-despre-dansul-mirilor-scoala-de-dans-letsdance.PNG

Dacă ai probleme în a vedea imaginea de mai sus pe telefon, trebuie să știi că Andreea a zis despre noi:

"Recomand din tot sufletul!
Calatoria noastra la Scoala de Dans Let's Dance a pornit cu ceva cursuri de dans popular, din dorinta de a ne pregati cat mai bine pentru nunta noastra, ce urma sa aiba loc in doar cateva luni. Am pornit cu o oarecare neincredere, sotul meu fiind destul de neexperimentat intr-ale dansului, insa am fost extrem de placuti surprinsi de ce am gasit! Un mediu placut, relaxant si cel mai important un super profesionist si un super om, Sorin Radan!! Increderea pe care ne-a inspirat-o si sfaturile lui ne-au ajutat enorm.
Am inceput, ulterior cursurile pentru dansul mirilor, o experienta unica pe care, consider eu, niciun mire nu trebuie sa o rateze! Pentru noi a fost o placere, o relaxare si un mod frumos de a petrece timp impreuna in perioada pregatirilor de nunta. Trezitul de la 6 dimineata devenise o placere pentru noi! Sorin a fost genial, ne-a explicat ori de cate ori am avut nevoie, a exersat impreuna cu noi, a fost foarte rabdator si zambitor iar vibe ul lui ne-a ajutat foarte mult. Sfatul lui principal a fost sa zambim orice ar fi si sa mergem pana la capat. In timpul dansului am tinut cont de acest sfat si a fost un moment unic pentru noi, toata lumea a fost surprisa de dansul nostru! Multumim din suflet! Am plecat cu lacrimi in ochi de la ultima ora de repetitii...cu siguranta o sa revenim! Este mai mult decat un simplu curs de dans, este o terapie si o metoda geniala de relaxare! Sorin, esti genial!!! Ne bucuram ca te-am cunoscut!! A fost cea mai frumoasa si relaxanta etapa a pregatirii nuntii noastre!"



parere-despre-dansul-mirilor-la-scoala-letsdance.PNG


Dacă ai probleme în a vedea imaginea de mai sus pe telefon, trebuie să știi că Cătălin a zis despre noi:

"Nu este doar o școală de dans este mai mult de atât! Mulțumim celui mai pozitiv și mai energic prof Sorin Rădan! Recomand!"

Și ei ne-au trimis și o poză proaspătă de la nuntă.

doi-miri-pe-rigul-de-dans-dansand-relaxat-distrandu-se-la dansul-mirilor.PNG

Suntem foarte mândri de ei și de munca noastră de-a lungul acestui proiect.

P.S.: Și pentru tine urmează primul dans? Nu ai mai dansat niciodată?

Nu e bai! Te "salvăm" noi. Suntem specialiști în lucru cu începători absolut.

Pachele lecții de dans sunt aici www.letsdance.ro/lectii

Informează-te și Sună-ne chiar ACUM pe 0721.298.160 pentru a rezerva!

Locurile sunt limitate și noi suntem extrem de aglomerați în sezonul nunților!
 
Sus